E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Led na vodi! Sta sa motorom? ( Saveti + VIDEO )

<< < (5/12) > >>

LSI:

--- Citat: Профа  08, 12, 2010, 11:54:30 pre podne ---Јел то леди само на Дунаву? Ми на Сави нисмо имали таквих проблема Капетане. :)

--- Kraj citata ---

Ledila je i Sava nekada ali onda je počela da hladi Krško, pa TENT, a sve te zagrejane vode veraćaju se u korito i nastavljaju put ka Dunavu, sa svom kanalizacijom koju i Sava pirma duž čitavog toka... Sve to podiže temperaturu vode.

Kapetan:

--- Citat: LSI  08, 12, 2010, 12:02:30 posle podne ---Ledila je i Sava nekada ali onda je počela da hladi Krško, pa TENT, a sve te zagrejane vode veraćaju se u korito i nastavljaju put ka Dunavu, sa svom kanalizacijom koju i Sava pirma duž čitavog toka... Sve to podiže temperaturu vode.

--- Kraj citata ---

ja se ne secam da je sava ledila al starac foco od stotinu leta, deda i lsi se secaju  :lol:

bez uvrede  :good:

LSI:

--- Citat: Kapetan  08, 12, 2010, 12:28:55 posle podne ---
--- Citat: LSI  08, 12, 2010, 12:02:30 posle podne ---Ledila je i Sava nekada ali onda je počela da hladi Krško, pa TENT, a sve te zagrejane vode veraćaju se u korito i nastavljaju put ka Dunavu, sa svom kanalizacijom koju i Sava pirma duž čitavog toka... Sve to podiže temperaturu vode.

--- Kraj citata ---

ja se ne secam da je sava ledila al starac foco od stotinu leta, deda i lsi se secaju  :lol:

--- Kraj citata ---

Kapetane,
Primetio sam u poslednje vreme da mi je ponekad teže da se setim imena neke osobe koju sam upoznao pre mesec-dva, nego nekog dogadjaja od pre 40 godina.

Evo, ako treba, da citiram reči pesme: Prodje leto trideseto, godina mi žao nije...

Ma, lažem k'o pas. Kako da mi ne bude žao onako lepe mladosti? :wild:

deda:

--- Citat: Kapetan  08, 12, 2010, 12:28:55 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Slusaj ti problematicni liku cupave fizionomije..........ma nista,nas si pa ti sve oprastam! :aikido:

bugi:
Kapetane prosle godine nismo imali problema
Jeste da se prvo zaledi kod mene iza camca ali je to jako tanak led pa ga vrlo lako izlomim

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju