E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Muzika na brodu

<< < (2/12) > >>

SALE NB:
2x20W RMS ?! I guraš Woofer! Može na bridge?
Ja imam sony woofer , star već 10-tak godina, ali nije radio nego par dana. Lopovi mi očistili auto, odneli pojačalo, Cd wechsler, ma sve što je bilo lako za izvaditi.
Woofer ostao!
Sad bi ga stavio u Mareu, ali ne daje mi se puno para za pojačalo, a i ovaj fabrički radio bi morao da menjam.

broker975fx:
Videću nešto u tom pravcu, mada me ova varijanta sa lap top baš privlači. Za to bi mi trebalo 220V i invertor. Kolika je potrošnja lap topa i da li bi puno čupao struje, kako se to beše računa? On bi najkomotnije zadovolji sve multimedijalne potrebe mada ne znam baš koliko bi mu prijalo boravljenje u uslovima vlage kakvi su na vodi.

marke:
U vezi pojacala ponecu danas semu pa nek Kapetan okaci a i jos neke seme za LED.
Pojacalo je napravljeno za 4x11w bridge 2x22w.
Vidimo se na malim vodama.

espresso:
Moram da se slozim sa Gremlinom. Iako je moj camac stigao potpuno opremljen A/V opremom, TV sam odmah izbacio a od muzike najcesce slusam deciji smeh i vrisku.

Kapetan:

--- Citat: espresso  09, 02, 2009, 11:37:25 pre podne ---Moram da se slozim sa Gremlinom. Iako je moj camac stigao potpuno opremljen A/V opremom, TV sam odmah izbacio a od muzike najcesce slusam deciji smeh i vrisku.

--- Kraj citata ---

ja spremam brod samo da bih ubacio sina a uskoro i ceru :)

a nekako mi je navika da pustam neki rock na dunavu dok plovim.. a kad sam na obali skoro nikada ne upalim radio :)

sto se TV-a tice stavicu neki lcd kompjuterski da mi u kombinaciji sa laptopom glumi video player u kasnim vecernjim satima kad legnem da spavam :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju