E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Muzika na brodu
marke:
brokeru kako je proslo, radi li?
broker975fx:
Sve povezano i stvarno sam zadovoljan čak nema potrebe da se menjaju postojeći zvučnici, zvuk sasvim zadovoljavajućeg kvaliteta i jačine. Za sada ne bih ništa dirao. Ne znam sam kako da prikačim invertor da li da ga kačim direktno na akumulator ili negde iza na tabli (iz sklopke) pa možda na neki osigurač.
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 20, 03, 2009, 12:25:16 posle podne ---Sve povezano i stvarno sam zadovoljan čak nema potrebe da se menjaju postojeći zvučnici, zvuk sasvim zadovoljavajućeg kvaliteta i jačine. Za sada ne bih ništa dirao. Ne znam sam kako da prikačim invertor da li da ga kačim direktno na akumulator ili negde iza na tabli (iz sklopke) pa možda na neki osigurač.
--- Kraj citata ---
akumulator ( + ) - glavni prekidac - osigurac - invertor - akumulator ( - )
i sve druge uredjaje kaci tako... ja sam uzeo kutiju osiguraca sa yuga i sve tako radio...mislim da je sve sa osiguracima oko 500 dinara i jos kupis par rezervnih i nema glava da te boli :)
broker975fx:
Da uzeh i ja tu kutiju od juga ali je još nisam ugradio, sada imam one stare valjkaste osigurače, za ove od juga tražim mesto gde da mi majstore ugradi.
shomysss:
A ja imam problem sto imam akumulator od 24v i pojma nemam sta sada da iskombinujem za zvucnike i pleyer :smile:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju