Kanu & Kajak > Modeli, Tipovi, Modifikacije
KANU
dule_sumadinac:
To mi se nikad nije desilo. Uopste ni ne mogu da zamislim tako nesto i samo jednom u fabrici Roto u Sloveniji sam video kanu kome je pukao jedan deo korita i to zato sto su isli njim na divlje vode, spustali se niz Socu.
GFK (stakloplastiku) lako popravljas, a polietilen jednostavno odes u fabriku da ti oni to poprave, mada ti opet kazem da sam samo jednom u zivotu video tako nesto, a nagledao sam se hiljade camaca i privatnih i na iznajmljivanje i nisam video tako nesto. Dublje ogrebotine i raznorazne oderotine sam video ali to je potpuno bezopasno za korito. Cak mozes i sam da popravis, recimo firma Old Town (najstarija firma na svetu koja pravi kane) prodaje set za popravak polietilena.
toliko
Aleksandar83:
Hvala na svemu :)
Pa ako nekad resis da veslas na mojoj moravi javi se :D
Aleksandar83:
Ovaj lik iz srbobrana uvozi iz madjarske kanue i kajake.
http://www.vitalclub.hu/tura/kajak.htm
Evo sajta pa mozda neko ko ide za Madjarsku moze i za sebe tamo nesto da izabere...
Uh :this:, koliko ima modela ovih Kanua :tenk: ni sam covek da ne zna za koji da se odluci hehehee.... :scare:
dule_sumadinac:
ima tu jako interesantnih modela :pogranichnik:
Vlada 69:
Razgovarao sam danas sa proizvođačem anton-plast iz Knićanina a vezano za model koji on pravi.
Kanu je od poliestera,dužine je 470 a širine 90 cm.Težine je kaže od 30-40 kg a sve u zavisnosti od toga da li se pravi model sa vaz.komorama na krajevima kanua ili ne.Postoji i opcija (a to se vidi i na slici) da su sedalice ustvari ostave za svakojake stvari,poklopac je razume se sa gornje strane tih sedalica.Može naravno i bez takvih sedalica,znači klasične itd.Cena je 300 eur.Dosta je sličan Premix-ovoj "Moravi" s tom razlikom što je Morava 46.000 din. i ovaj za razliku od Morave ima neke tri "peskare-stabilizatora" uzduž korita.
Dule,šta ti misliš ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju