Kanu & Kajak > Modeli, Tipovi, Modifikacije
KANU
pf:
Pozdrav svima, kako se pokazao anton kanu? Hvala i pozdrav, Petar.
nikolar:
Anton plast kanu se pokazao izuzetnim. Koristim ga već 3 godine, odlično drži pravac, malo je teži za skretanje zbog kobilica.
Moja preporuka je da se poruči sa komorama naprijed i nazad, a da na sredini ne bude komora nego samo prečka.
Naglašavam kao veoma važno da se nosač za dasku za sjedjenje u prednjem dijelu dijelu kanua (odnosno koji se odredi za pramčani jer je kanu simetričan) pomjeri na 40 cm od sredine dužine čamca prema naprijed, jer ako se to ne naglasi i nosač za klupu bude na poziciji koju je proizvođač odredio (koja je svega možda metar od špica), neko ko je viši od 170 cm nema uopšte prostora za noge. Kao kompromisno rješenje ja sam napravio drvenu klupu koju pomjeram po potrebi naprijed nazad.
Naglašavam da je nužno da se proizvođaču naglasi da bitve za vezivanje ne šrafi na gornjoj strani komore jer se tu plastika lomi, nego da ih pomjeri nazad da budu van komore. Ja sam na mom kanuu to riješio tako što sam uzeo šraf kome je glava u obliku prstena, probušio sam plastiku iza komore i zašrafio sa donje strane.
Generalno ja sam zadovoljan i ponovo bih kupio isti kanu. Izuzetno je plovan, po mom mišljenju i stabilan, i pređem često njime i po 20 km po moru i jezeru.
pf:
Hvala puno na odgovoru, planiram uskoro da ga naručim. Naglasiću Vaše preporuke, nadam se da neće biti problema oko toga. Jako sam zahvalan jer nemam baš nikakvog iskustva.
pf:
Evo jedne septembarske vožnje, dunavac ,,hladna Mlava"
milan88:
Ja sam ovde uzeo kajak https://www.shopper.rs/proizvodi/boravak-u-prirodi/kajaci odlicno me sluzi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju