Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav svima!!!

<< < (4/6) > >>

Kapetan:

--- Citat: todicvidak  03, 02, 2010, 12:49:07 posle podne --- Dobro dosao kolega . Mi stomatolozi smo izgleda i ljudi od vode.

--- Kraj citata ---

SAMO DA STE STO DALJE OD ONE SPRAVKE STO PRSKA LADNU VODU U KVARAN ZUB  :good:

Vlada 69:

--- Citat: Kapetan  03, 02, 2010, 12:55:24 posle podne ---
--- Citat: todicvidak  03, 02, 2010, 12:49:07 posle podne --- Dobro dosao kolega . Mi stomatolozi smo izgleda i ljudi od vode.

--- Kraj citata ---

SAMO DA STE STO DALJE OD ONE SPRAVKE STO PRSKA LADNU VODU U KVARAN ZUB  :good:

--- Kraj citata ---

Jos gore je onaj vazduh pod pritiskom...

Dobrodosao,naravno

deda:
Dobro dosao!!A sto se profesije tice bolje da ne znas sta ti mislim!!! :dance: :yahoo:

todicvidak:
  Ha .Dobro bre junacine sad mi je jasno sto se smejemo u sebi.

LSI:
Samo vas gledam!

Sprava koja prska ladnu vodu... sprava koja duva ladan vazduh... gledaj sestru...

Ma, ljudi, ja kad čujem zujalicu tj. zvuk one njihove burgije - kakva voda, kakav vazduh!?

Padne mi mrak na oči - ne bih video ni sestru, pa da se i gola skine!

Iskreno, malo je stvari u životu kojih se toliko plašim kao odlaska kod majstora za zube.

Ne pomaže tu ni nova, savremena oprema (iskreno, u poslednje vreme zaista je sve toliko napredovalo da su bolovi svedeni na minimum). Kao klinac imao sam velikih problema sa zubima i u dužem periodu posećevao sam zubara dvaput nedeljno. Imao i neke operacije vilice.
Naplašio sam se za čitav život i verovatno ću sa tim strahom i umreti.

Stomatolozi, neka ste vi meni živi i zdravi ali ako se sretnemo - samo o vodi, ladjama, pecanju...
Ma o svemu, samo ne o onome što radite. A ako mi polgedate u zubalo - razbiću vam zube!
(Uh, al' sam strašan!)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju