E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

Johnson Commercial ???

<< < (2/3) > >>

SALE NB:
Moja 25-ica je Commercial, ali iz 1982-e. Ima ogromnu pumpu i impeler (u poređenju sa običnim 25ks).
Pretpostavljam da je zbog toga izdržljiviji, ne može se pregrejati .

Sinke:
 Moj commercial ima 45 KS ,stvarno je internet skrt sto se tice informacija o ovom motoru.Ipak uspeo sam da pronadjem da je ova verzija pojacana u odnosu na obicne Johnsone.Kada uporedim commercial sa obicnim imam utisak da commercial ima 50 ks vise,barem sto se tice dimenzija.Negde sam procitao da se ova varijanta radila za policiju i vojsku u USA.Ako neko zna nesto vise neka napise koju.

SALE NB:
Vojne verzije su poseban program i imaju M uz oznaku tipa motora.

power70:
Nisam hteo otvarati novu temu pa se nastavljam ovde....

Nesto me kopka ova johnson 30 godiste 2004. ima ga svuda u oglasima.....trazi 1500e-Zna li neko kako su se pokazali ti noviji johnsoni i da li je to realna cena?

Cije su to masine unutra jel ih je jonson sam pravio 2004.g ili je nesto drugo ubaceno?

http://www.kupujemprodajem.com/30ks-BRP-285201-oglas.htm?filter_id=5947

SALE NB:
To je bukvalno mlađi brat moje 25-ice.
2-taktna mašina, isti blok i zapremina kao i kod mog Johnsona, samo se periferija i šminka razlikuje.

Dobra, stara, proverena Johnson mašina. Verujem da je tiši i u nekoj meri štedljiviji od mog starog Johnsona.
Cena je ok, rekao bih, ipak je to prilično mlad motor. Pretpostavljam da može i još malo da se obori.
I ja sam ga gledao, nažalost, ovaj ima kratku čizmu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju