E, ovako treba... > Elektrika
Panel sa prekidacima
zorter:
--- Citat: Kapetan 15, 03, 2010, 01:09:43 pre podne ---dule moji prekidaci imaju signalnu lampicu ... problem je pri voznji nocu smeta svetlo na lampici pogotovo ako ti je ukljuceno recimo 5-6 uredjaja (Radio stanica, Sonar, Radio, Pozicija, Reflektor...)
--- Kraj citata ---
I tu ima rešenje. Ugradi se "DIM" potenciometar za regulaciju jačine svetla. :good:
giganova:
Ja volim da sija ko pasija .... ako mi bude smetalo za nocnu voznju prebacicu krpu :taunt:
Jack Sparrow:
Poslednja dva prekidaca su rezervni pa zato ni nemaju natpis iznad.
Sto se tice lampica...meni su se ipak vise svideli ovi metalni prekidaci u odnosu na plasticne sa lampicom (koje je by the way Jerry i preporucio).
Inace ja sam prezadovoljan kako je sve ispalo... :) Toplo preporucujem...
captjerry:
--- Citat: giganova 14, 03, 2010, 21:56:39 posle podne --- captjerry odlicno bas kako treba, :good: kad pocinjes moju instalaciju? :telephone:
--- Kraj citata ---
Giga, instrument tablu mogu odmah da pocnem da ti radima, samo trebaju dimanzije...mada bih vise voleo da se vidimo, imam neke predloge kako bi bilo dobro da se uradi jer takav dizajn broda ne zasluzuje nista menje nego lepo dizajniranu ins. tablu, :drinks: :drinks:
--- Citat: Dule 15, 03, 2010, 00:12:54 pre podne ---
Jerry očekuj i moj poziv. I ja bih tablu sa natpisom kojom bih zamenio tri seta prekidača koji su trenutno ugradjeni.
--- Kraj citata ---
:drinks:
dogovoreno, nama bar nije problem da se vidimo :good: :drinks:
--- Citat: Jack Sparrow 15, 03, 2010, 09:29:32 pre podne ---Poslednja dva prekidaca su rezervni pa zato ni nemaju natpis iznad.
Sto se tice lampica...meni su se ipak vise svideli ovi metalni prekidaci u odnosu na plasticne sa lampicom (koje je by the way Jerry i preporucio).
Inace ja sam prezadovoljan kako je sve ispalo... :) Toplo preporucujem...
--- Kraj citata ---
e ovo mi je bas drago da vidim...jedini reper uspeha nekog projekta je zadovoljan klijent :yahoo: :drinks:
giganova:
Hvala jerry cujemo se,ja imam nesto tih dugmica pa ako vrede da ih iskoristimo :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju