Ribolov > Ribe naših reka, jezera, mora
Smudj
deda:
--- Citat: olimp 01, 02, 2010, 16:18:22 posle podne ---Deda vidim da si dobar poznavaoc ribolova. Znaš li šah igrati? :drinks:
--- Kraj citata ---
Znam,da udarim protivnika tablom kakda izgubim!!A posto je to cesto ne igram vise!!! :)
mossi:
^^Olimpeeee
To ja taj samo sam ja zaboravio kako ide!
:lol: :lol: :lol: :lol:
:drinks:
mossi:
Hebiga, ja prvo naučio šah sa 5-6 godina (naučila me komšinica dok me čuvala, da joj ne bude dosadno). :yahoo:
:lol:
P.S. NIKAD me nie pustila da pobedim, dok se to jednostavno nije samo desilo, tek posle jedno 5 godina mojih uzastopnih poraza. Svaki dan po 3-4 partije! A igrala je poprilično dobro!
Kapetan:
--- Citat: mossi 02, 02, 2010, 12:49:29 posle podne ---Hebiga, ja prvo naučio šah sa 5-6 godina (naučila me komšinica dok me čuvala, da joj ne bude dosadno). :yahoo:
:lol:
P.S. NIKAD me nie pustila da pobedim, dok se to jednostavno nije samo desilo, tek posle jedno 5 godina mojih uzastopnih poraza. Svaki dan po 3-4 partije! A igrala je poprilično dobro!
--- Kraj citata ---
ako kazes da si prva znanja o pecanju dobio od nje za ono trece necu ni da te pitam :good:
mossi:
:scare:
Ehhhh ja sam tad bio silno zaljubljen, u kćerku mogu budućeg nastavnika nemačkog! :dance1:
A malo posle u jednu malu Snežanu! ( i supruga mi Snežana - tako da mi je to ime sudjeno, a i sestra. :dance1: )
Komšinica je bila žešći babac!
Ladno bi spustila slušalicu mojoj kevi, koja se raspitivala da li je sve u redu.
Šta si dosadna, zar ne vidiš da nas prekidaš. Igramo ŠAH! tu tu
:lol: :lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju