E, ovako treba... > Sajmovi - Fairs

Све за воду

<< < (3/4) > >>

Kapetan:

--- Citat: Dule Hy  31, 01, 2010, 20:41:54 posle podne ---A što se našeg sajma tiče solidan je i svake godine sve bolji.

--- Kraj citata ---

mi onda ne ioemo na isti sajam  :taunt:

Dule HU:

--- Citat: Kapetan  31, 01, 2010, 20:45:14 posle podne ---
--- Citat: Dule Hy  31, 01, 2010, 20:41:54 posle podne ---A što se našeg sajma tiče solidan je i svake godine sve bolji.

--- Kraj citata ---

mi onda ne ioemo na isti sajam  :taunt:

--- Kraj citata ---

Pa ja reko našeg?

ПЕЦОВ:
kakve veze plivanje ima sa nautikom.ionako su najbolji kapetani neplivaci.a sajam je sranje.ovde u luganu je bolji sajam no u bgd.bez obzira sto nemaju ni more a ni dunav i sto imaju 100puta manje stanovnika.plovidba im je zanovana na jezerima i jedrenju.koliko sve to nema veze govori i podatak da su svajcarci prvaci sveta u jedrenju.tuku australiju i n zeland.imal smisla
i da se vratim na vojsku-cilj im je da ratuju a ne da plivaju i jos,do 25% u ljudstvu je prihvatljiv gubitak.

ПЕЦОВ:
naravno da cu doci.ali ne zbog sajma namenski vec zato sto cu biti u bg .inace ne bih dolazio.pre par god kada su sajmovi nautike,lova,ribolova,turizma i hortikulture bili zajedno odrzavani bio sam posetilac.cela 3 sajma ako se ne varam(ili2)a onda su ih razdvojili.ako si bio tad znas o cemu pricam.zadnji koji sam posetio u tom sastavu je sadrzavao 3(i opet sam pretero)standa za pecanje od koga na jednom uopste nije bilo prodaje.o nautici da i ne govorim par vesala i gumeni camac.zadnje dve godine je malo poboljsana situacija,ali to je daleko od dobrog.e sad kome je to dobro-neka bude.noviteta ni od korova a o cenama na istom ne vredi trositi reci

LSI:
Hteo bih da podržim Duletov pogled na situaciju u vezi sa sajmom.

Nakon svega što se na našim prostorima desilo i drastičnog osiromašenja na nacionalnom nivou u vremenu gde je samo grupa lopova uspela da zgrne bogatstvo, svetskim proizvodjačima naše tržište jš uvek nije mnogo interesantno.

Velike pare se zaradjuju tamo gde se prodaje luksuz a ne snovi.

Zato sam srećan što u Beogradu imamo i sajam ovakav kakav je.
Bio sam i ranije, ići ću i ove godine.

Svojim prisustvom pokazaćemo upravi sajma i izlagačima da nas ima zainteresovanih. Vreme će učiniti svoje pa će se povećati i ponuda plovila dostupnih i širem krugu posetilaca, a ne samo lopovima (izvinjavam se onima koji mogu da kupe brod po ceni iznad 100 hiljada evra, a koji su do tih para došli poštenim putem - ja sam jedva skrpio malo više od hiljadarke za starog polovnjaka).

Kada na sajmu bude više "Princeza", "Pajnika", "Poliestera", Premixa", "Nelta" i drugih izlagača u toj kategoriji, postaće to sajam i za nas obične smrtnike.

Ali do tog vremena iskoristimo priliku da u Beogradu vidimo i ta velika, luksuzna plovila.
Ima na njima šta da se vidi.
Postoje rešenja koja su ljudi osmislili i realizovali, a koja mi, u granicama svojih mogućnosti, možemo da kopiramo, modifiujemo i napravimo za nas, pa da nas košta manje i da uživamo u onome što smo uradili.

Zato - ne bacajmo se blatom na naš sajam. Naš je i za nas je (i pored svega) a na njemu neka kupuje onaj ko ima i ko može, baš kao i na sajmu automobila.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju