E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Struja na brodu - šta, kako, gde
sLLayer:
slaba slika al evo
zorter:
Mislim da je to za daljinsku komandu paljenja, nisam 100% siguran ali na to lici. Pokusacu da pronadjem sta je. Pozzzzz :good: :good:
Darkobp:
Isto takvu sam ja imao na Evinrude6,uzmu unimer-digimer i izmeri napon izmedju njih,jedno je izlaz za 6v a jedno za 12v masa bi trebala da je zajednicka,samo odredi koje je koje :good:
zorter:
--- Citat: Darkobp 29, 01, 2010, 23:54:34 posle podne ---Isto takvu sam ja imao na Evinrude6,uzmu unimer-digimer i izmeri napon izmedju njih,jedno je izlaz za 6v a jedno za 12v masa bi trebala da je zajednicka,samo odredi koje je koje :good:
--- Kraj citata ---
Moguca je i ta verzija. Mislim da si u pravu. :good:
Bane:
--- Citat: Darkobp 29, 01, 2010, 23:54:34 posle podne ---Isto takvu sam ja imao na Evinrude6,uzmu unimer-digimer i izmeri napon izmedju njih,jedno je izlaz za 6v a jedno za 12v masa bi trebala da je zajednicka,samo odredi koje je koje :good:
--- Kraj citata ---
Da, to je bas tako.
Imam vranca od 6 ks i povezan je na instalaciju(punjenje akumulatora). Nije bas Djerdap, ali nekako odradjuje posao. Koliko se secam daje oko 1.5A na 2/3 gasa i preko 13V na istom gasu. Nazalost, ne mogu se setiti koja je - ali sigurno je jedna od 3 :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju