E, ovako treba... > Plovila
Povoljan brod...
Misha D:
Nije skupo, ima motor, ali daleko:
http://www.boatshop24.com/web/hr/suchen/m/index.htm?showid=1998311&BOATCATEGORY_ID=1020&SEARCH_PRICECURRENCY=USD&SORTORDER=1&mode=B&totalcount=1135
budens72:
Mišo taj brod je extra! Ali kako ga doneti iz USA? I koliko bi to koštalo?
Mnogo takvih brodova sam gledao i stvarno ima extra povoljnih,čak i za 3500-4500 evra,ali kako iz Amerike u Srbiju i koliki su troškovi takvog transporta...?
Primetio sam da su Bailineri nekako najpovoljniji i najviše mi se sviđaju za naše potrebe na reci, s tim da bih mu ja izvadio motor i stavio nekog dizelaša na postojeću "Z" nogu,pa da plovi samo u deplasmanskom režimu....
Misha D:
Plovilo ove velicine voze u kontejneru ili do Engleske ili Holandije ili Turske. To je negde oko 10-15.000e+ prevoz ili plovidba do Srbije. A onda zna se: svi troskovi prevoza i cena plovila podlezu pdv+carina
dzoni:
ebga ja vido oglas i bese mi sumnjivo sto je i motor tu... al reko sta ga znas...
Kapetan:
juce sam pricao sa ljudim kazu da postoji fora da se brod veze za tanker ... pa se ceka u holandiji , svedskoj ... i posle ga prebacujes do srbije preko rajne majne dunava... 72 prevodinice ali nista strasno prelazak prevodnice traje 15 min posto spustaju po 15 - 20 cm a prolazk je besplatan.. i nema cekanja i slicno...
raspitacu se jos za tu tankersku foru pa cu javiti ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju