E, ovako treba... > Enterijer
Solarni Bojler ili Tus Kesa
Kapetan:
--- Citat: Vlada 69 21, 01, 2010, 13:08:00 posle podne ---Prosto: dignes je iznad sebe ili onog koji se tusira i pustis vodu :).Posto ja ne idem sa mojima duze od jednog vikenda tako nas posluzi par komada tih boca.Ono jeste malo ruzno,boce po celom krovu ali jbg.Nego, ta slavinica je siguran sam zapekla od stajanja na suncu pa je i pukla kad sam pokusao da je otvorim.
--- Kraj citata ---
ja sam fiksirao na krov sa karabinjerom i samo odvrnem slavinu... mada ako se zameni slavinica i crevo moze to da bude dobra investicija...
posto smo celu temu odveli u off podelicu je na dve
Vlada 69:
--- Citat: broker975fx 21, 01, 2010, 13:22:18 posle podne ---Vidim da dosta ljudi koristi i one žute velike boce za zaprašivanje što se koriste u poljoprivredi što imaju onu ručnu pumpu na sebi i daju vrlo lep pritisak. Video sam da je čovek čak ofarbao u crno kako bi se voda brže zagrejala.
--- Kraj citata ---
:yahoo: :yahoo: Mogu da zamislim sta bi oni koji bi gledali sa strane pomislili kada bih klinca prskao-kupao sa tim !!!
Nema sta dobra ideja
Misha D:
Mnogi koriste tu vecu bastensku prskalicu ne samo za tusiranje nego se i vrlo brzo, pod pritiskom, opere i plovilo.
Zoran:
Ja godinama koristim prskalicu kao tus za pranje sudova i za tusiranje.Nije uopste potrebno da se farba u crno,jer se voda i ovako pregreje.Zgodna je jer van nije potre-
ban niko da vam poliva vodu za umivanje.
captjerry:
--- Citat: zoran 21, 01, 2010, 19:30:08 posle podne --- Ja godinama koristim prskalicu kao tus za pranje sudova i za tusiranje.Nije uopste potrebno da se farba u crno,jer se voda i ovako pregreje.Zgodna je jer van nije potre-
ban niko da vam poliva vodu za umivanje.
--- Kraj citata ---
hehe, Zorane, mislis ovo?...:)...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju