E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Nadogradnja pasare

<< < (13/21) > >>

Darkobp:
Kako nikad ne ide po planu to je svima vec poznato,pa sto bih bio izuzetak i ja :scare:

Posto je krov i krm.nadogradnja ofarbana i olakirana sada je ona ispala kao da je iz drugog sveta za razliku od ostatka brodica,farba je radjena po istoj sifri i recpturi kao i 1.dana kad je brodic farban ali 8godina sunca i vode su ucunile svoje i to prvenstveno na laku,farba je identicna ali je lak valjano matirao i izgubio sjaj :sorry:
A to se nije primetilo i sve je super delovalo dok nije dosao novi lak na krm.nadogradnji pored njega

Nekom bi smetalo to nekom i ne a meni bas bode oci,a kad ga vec radim...
Ucvrscivasa razredjivaca i laka mi je svakako ostalo u solidnoj kolicini samo sam dokupio jos 1kg laka za 10evr i prespricacu ceo brodic samo u 1.sloju cisto da mu vratim sjaj

Al to opet pomera rokove za porinuce koji su se iovako vec podosta pomerili i kasne :aggressive:

Novim poslovima nikad kraja...
Sinoc je ceo brodic izmatiran-osmirglan vodenom smirglom a veceras je ceo zasticen i izlepljen i skockan za sutrasnje lakiranje

Željoni:
Koliko volje , koliko ljubavi i strpljenja , zaista Vam se divim i svaka Vam Čast. Ovo je zaista remek delo.  :drinks:

Kapetan:
dare nadam se da si ga izveo iz garaze pa onda na dnevnom svetlu gledao nijanse u boju

Darkobp:

--- Citat: Kapetan  25, 05, 2010, 01:49:26 pre podne ---da sam na tvom mestu krenuo bih u izgradnju camaca od palstike... ozbiljno ti kazem ...

--- Kraj citata ---

Kap izrada plasticnih brodica nije nimalo jednostavna za samogradnju,prvenstveno zato sto se oni liju iz kalupa,a ozbiljan kalup prelazi cenu i jednog izlivenog primerka brodica,camca...
Znaci treba raditi seriju od bar 5kom da bi se isplatilo
A sve to trazi solidan pocetniki kapital...

--- Citat: Kapetan  27, 05, 2010, 10:24:39 pre podne ---dare nadam se da si ga izveo iz garaze pa onda na dnevnom svetlu gledao nijanse u boju

--- Kraj citata ---

Naravno :good: Ove godine je napravio vec 1km na prikolici da nije izasao iz dvorista,samo ga vozam garaza-dvoriste-garaza :new_russian:

Nego,danas je legao krov na svoje mesto,ofarban zasarafljen zanitovan i vise mu nema mrdanja,kako je ispao-tako i sad vise nema nazad :yahoo:

Jos malo pa ko pravi brod :dance1:
Dvoriste je malo malo da bih "uhvatio"ceo brod u sliku tako da ce se pravi rezeltat videti tek kad izadje na vodu

Jos me ceka milion poslova tipa montiranje kojekvih lasni,opreme od prohroma i ostalih zezalica... tako daaa jos cemo se mi gledati u ovoj temi :smile:

Kapetan:
vidi jednog dana ces ga dati u oglase.... znas ko ce ti poveruje da je to elan :) NIKO BRE  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju