E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Nadogradnja pasare

<< < (6/21) > >>

Arsa:
Ne žali truda. Dobićeš, izgleda baš ono što si hteo.

Svaka čast.  :drinks:

Darkobp:
Juce se opet malo radilo i radovi sa poliesr.smolom blize se kraju... :dance1:

Napravljeni su kalupi (koje sam zaboravio da slikam :sorry:)za izlivanje sibera,zadnjih stubova od krova,i krmene rampe za prilaz...

Siber,koji je velicine maltene 1m2 bice klizni,a sistem je osmisljen da ce klizati kroz dve cetvrtaste malene pocinkovane cevcice 10x10mm koje su brusilicom rasecene radi ulaska jedne u drugu(a koje su kuplenje na otpadu za 120din a skinute sa starog krovnog nosaca od kola)

siber

I sistem za negovo pokretanje

Kao sto rekoh izlivena je od polist.i rampa za prilaz debljine 12-13mm,osmirglana i obradjena... testirana skakanjem po istoj doduse sa mojoj tezinom od 75kg i maltene se neuvija uopste :taunt:

A mesto joj je ovde :good:

Zadnji stubovi za drzanje krova

I dosli su i oni na svoje mesto :good:

Glavni jedini i odgovorni majstor tj ja :smile:

igogitar:
Od cega su napravljeni kalupi?

Darkobp:

--- Citat: igogitar  14, 04, 2010, 21:39:13 posle podne ---Od cega su napravljeni kalupi?

--- Kraj citata ---

Hmmmmm kalupi??  Napravljeni su od Ultrapasa,jer je nadjen kod babe na tavanu u lepim velikim plocama i ucinio se idealnim za to,sto i jesta :taunt:
A ultrapas ti je ploca tanka mozda 1mm kao plasticna, sto se nekad lepila na ivericu kad su se pravili recimo kuhinjski elementi da ima odgore onaj plastican zastitni sloj ako znas na sta mislim?? :smile:  A kao takva se lepo savija i lepo moze da prati sve obline a sjajna i plastificirana  pa ti kalup neupija odvajac za razliku od drveta :good:

igogitar:
Hvala na odgovoru Darkobp  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju