Opšta...Tu smo... > Uputstva
PORTAL MOJA LADJA
LSI:
Kapetane,
Ja i dalje imam isti problem.
Na početnoj strani portala vidim fotografije koje idu uz tekstove vesti.
Kada preko datih linkova udjem u berzu, vidim oglase kako sam već opisao (bez slika i datuma postavljanja oglasa).
Umesto slika u nekim od oglasa vidim samo logo našeg foruma!
Napominjem da na ostalim stranama na internetu nemam problem sa učitavanjem slika.
Da li je ipak neki problem do mog sistema?
Ima li neka ideja kako da problem prevazidjem?
I još nešto, pomenuo sam da mi često "pada" sistem i pojavi se poruka: "Page load error!" posle čega najčešće izgubim tu stranicu ali uz to više ne mogu da vidim ni naš forum, pa moram ponovo da aktiviram internet pretraživač i učitavam stranice na kojima sam bio.
Meni se čini da je sve to povezano jedno sa drugim ali ne znam šta se i zašto dešava.
Kapetan:
koji pretrazivac koristis ?
LSI:
--- Citat: Kapetan 26, 01, 2010, 15:43:23 posle podne ---koji pretrazivac koristis ?
--- Kraj citata ---
Mozilla Firefox 3.5.7.
Kapetan:
pokusaj da
1 pritisnes ALT R kada se to desi
2 Isrpazni sve cookije
3 Izbrisi ceo History
4 posle 2 i 3 reset firefoxa i mora da radi...
koristimo identicnu verziju firefoxa i radi mi savrseno .. kao i IE8 na 3 masine
Kapetan:
dodata je i vremenska prognoza, nije bas designerski resena kako treba ali im ajednu finu opciju...
pored standardnih temperature , vlaznosti i vetra koji su za nas vazni, nisam hteo da se gleda prognoza samo za Beograd .. kada otvorite sajt prognoza je za beograd , ali imate polje da ukucate gradi i dobicete prognozu i trenutno stanje za taj grad....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju