Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Dozvole za 2010

<< < (15/18) > >>

ПЕЦОВ:
bas u pomenutoj knjizi,pod nazivom Ribarstvo se govori o kilometrima alata i enormnim,za nase danasnje pojmove,kolicinama ribe.to nije ni bitno,nego se krade bre.i truje.i sta sve ne radi.svi dobro znamo sta je posredi

Kapetan:
ljudi oce meni neko da kaze gde u Beogradu da kupim ovu dozvolu ?

STG:

--- Citat: Kapetan  15, 02, 2010, 02:06:58 pre podne ---ljudi oce meni neko da kaze gde u Beogradu da kupim ovu dozvolu ?

--- Kraj citata ---
Gde,kako,koliko i gde sa njom mogu bez problema da pecam?

deda:
I bi ministar Dulic na B92 i ne rece nista pametno!Rece da budemo strpljivi i da ce se pecati i iz camca i iz vode(njegove reci)ali da cemo za pecanje iz camca placati skuplje dozvole!! :suicide:
Mislim da on nije puno upucen u nas problem i da su ovo pisali saradnici koji moraju da opravdaju platu koju primaju za nerad!Naravno,nijedan od njih nije u zivotu pecao!!! :aikido:
http://www.b92.net/radio/najava.php?id=664

Kapetan:
sad ga nece zvati duze vreme povodom tog pitanja, to je televizijski princip....  bilo bi idelno kada bi smo za metar dana otisli do b92 i poducili voditeljku o cemu se zaista radi da i ona zna gde da pritisne...

a to za skuplje dozvole .. sta ja kupim za pecanje sa obale a onda kupim jos jednu za pecanje sa camca?

ko mi garantuje da necu morati da kupujem i trecu dozvolu ako pecam na levoj obali dunava ???

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju