Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Dozvole za 2010
LSI:
--- Citat: deda 26, 01, 2010, 17:03:40 posle podne ---Poslednje informacije u vezi dozvila su:samo sto nisu stigle!!!
Naime,posto od ove godine pecarosi imaju voditi evidenciju o ostvarenom ulovu,jel,cekaju se da stignu i ti dodatci za dozvilu!!Ocekuje se da ce stici do kraja nedelje!!1
--- Kraj citata ---
Da li će biti rubrika za dva svedoka da overe ono što upišemo da smo tog dana ulovili?
Bože, vidiš li ti šta se ovde kod nas radi?
Pa, ko smišlja sve te nebuloze?
Čuj, da upisujemo šta smo ulovili!
Kapetane, pa šta ćemo nas dvojica kad ništa ne upecamo?
Da li ćemo pisati i te ispod mere koje vratimo nazad u vodu?
zorter:
E, za vas dvojicu, bolje reci trojicu, (ne smem reci ko je treci, bojim se da se deda ne naljuti), imam resenjeeeeeee!!! :dance1:
A mozda ne bi ni bilo dovoljno mesta da se upise sav ulov! :this: :heat:
LSI:
Dedaaaa! Kaaapetanee!
Ima li neko da nas brani od ovog Zortera?
Vidite šta nam nudi kao rešenje!
Kapetan:
@LSI zamisli ti , deda i ja odemo na leto na pecanje ... dodje inspekcija i trazi tu rubriku .. pa taman ce da pomisle da smo prevaranti ... kako bre da im objasnimo da nismo nista upecali ???? vi kako hocete ja cu meni upisem dva tri sarancet , jednu stuku i tako kad me startuju da se ne brukam...
Bane:
--- Citat: deda 21, 01, 2010, 12:22:30 posle podne ---Interesantno je da na sajtu Srbija suma ne mogu da pronadjem nikakav podatak u vezi izdavanja dozvola!!
@Kapetane ne brini,mada ti i ja mozemo da kupimo po pola dozvole koliko upecamo!! :dance:
Mi se ustvari bavimo ocuvanjem ribljeg fonda!! :dance1:
--- Kraj citata ---
Mnogo vam je po pola....mora da nadjete jos dvojicu....lakse se deli na 4
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju