E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO
busa2:
jako je korektan netrazi nista nerazumno moze i parcijalno stvar je dogovora ako hoces camac sad i odmah ima to svoju cenu .Ono sto sam ja primetio kod njega i sto se pokazalo najbolje a i on tako voli das za pocetak 30-40 posto ,onda dodjes obidjes brod malo se konsultujete obicno zove kad sklopi celo korito das 10-20%,onda radi kabinu kad sklopi dodjes obidjes 10-20% sminka doterivanje dorada zajebi i kad dodjes da ga vozis pregled i ostala isplat 20-30%.to je red velicine od 40 do 60 dana u zavisnosti sta pravis.
busa2:
neznam,radi sa sinom ima oko50 god,nekad radio u prostoru firme POBEDA sada u vecoj hali,naglo mu se povecao obim posla u poslednje 2god
STG:
--- Citat: SALE NB 13, 01, 2010, 19:49:32 posle podne ---Razloge za to treba tražiti u "prekomernoj" težini.
Bruce Roberts pravi brodiće koji mogu štošta da izdrže, pa i hir vlasnika da sa njima zapuca preko otvorenog mora, i pritom izdrži svaku oluju koja može da se digne!
Realno, za Dunav to nije potrebno, jednostavno nikad nećeš naleteti na talas veći od metar, metar i po.
--- Kraj citata ---
Ne bih se slozio...Da si se kojim slucajem zadesio okolo Rama po nevremenu mislim da bi tvoj odgovor bio drugaciji,stavarno nije sala...
SALE NB:
Čak i po najvećem nevremenu, ne verujem da talasi na Ramu prelaze metar i po (kao da je to malo?!), a bilo koji ozbiljno napravljen brodić jednostavno ne sme da ima problema sa takvim talasima.
A prošao sam preko Rama letos, bilo je dosta vetra i talasa, pa nisam video ništa naročito.
Veće talase sam prošao kod Belegiša i Surduka, i par salauka.
Sa bilo kojim ozbiljnim koritom, od 6m ili veće, i dobrim, pouzdanim motorom, Dunav nije problem.
Dunav jeste velika reka i zaslužuje respekt, ali je ipak samo reka!
deda:
--- Citat: SALE NB 14, 01, 2010, 08:08:34 pre podne ---Čak i po najvećem nevremenu, ne verujem da talasi na Ramu prelaze metar i po (kao da je to malo?!), a bilo koji ozbiljno napravljen brodić jednostavno ne sme da ima problema sa takvim talasima.
A prošao sam preko Rama letos, bilo je dosta vetra i talasa, pa nisam video ništa naročito.
Veće talase sam prošao kod Belegiša i Surduka, i par salauka.
Sa bilo kojim ozbiljnim koritom, od 6m ili veće, i dobrim, pouzdanim motorom, Dunav nije problem.
Dunav jeste velika reka i zaslužuje respekt, ali je ipak samo reka!
--- Kraj citata ---
Sale,uz svo uvazavanje,nisi u pravu!!Ako ljudi sa 30-40 godina iskustva respektuju Ram i o njemu govore sa postovanjem i blagim stahom,to je znak da je u pitanju "crna tacka"!!Mada,ima i gori mesta ako je u pitanju nevreme!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju