E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO
Kapetan:
u kom smislu uznapredovao ?
pogledaj ovu drugu sliku koliko mu se talasa pramac , a i talasnjaca iz parcica radjena...
tule:
Jedna od recenica u poslednjim kadrovima filma "Neki to vole vruce" glasi "niko nije savrsen"
Salim se, ali da ne upadnemo u zamku ponavljanja prethodnih diskusija, koliko para toliko muzike.
Dragan nije skup. Na primer ono za sta mi je svojevremeno Vasic trazio 8000 eur-a, (samo korito od 8,65) Dragan mi je trazio 3500 za
isto korito zajedno sa kabinom. Svaki majstor ima na momente povrsan pristup poslu, manje ili vise. Zato ih treba svakodnevno kontrolisati
i u hodu odstranjivati greske. Naravno, to ima svoju cenu ali se u svakom slucaju isplati.
IKA:
Jesi ti čuo Kapetane za izraz.optička varka.E to u pramcu siguran sam da spada u tu ,optičku varku,koja nastaje zbog farbanja.U tom delu pramca da bi se lim talasao treba biti zaista anti majstor što Dragan sigurno nije.Aza talasnjaču iz delova,.Pa šta onda.zar ceo brod nije iz delova. Smanji malo kritike u startu,sačekaj kraj. sB0
maverick:
jebem ga ako je kapetan kad zavario slomljenu motiku lol lol
Kapetan:
--- Citat: maverick 01, 10, 2012, 00:42:42 pre podne ---jebem ga ako je kapetan kad zavario slomljenu motiku lol lol
--- Kraj citata ---
niti je ikada napravio seher tortu ali zna da kaze koja valja :)
tule ako je to korito sa slike 3500 onda je to ok varijanta ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju