E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO

<< < (6/54) > >>

Kapetan:
a kad krenem nizvodno ?  ma ako kaze bruce  5 6 mm ja nema sta da razmisljam ...

busa2:
ama strucnjaci ovo je dragan iz smedereva covek koji kaze donesi projekat ja pravim isto to.Onda oni kazu ali ti nama prepravi to i to i to i to i naravno to vise nije to. pa sam kap je negde reka da svaki srbin moze biti i selektor i premijer i ministar. Moj cilj je bio da samo pokazem sta covek radi sa brusilicom i aparatom za varenje i nista vise od tehnike a i nema tu nekog filozofiranja kod njega :PROJEKAT JE TVOJ I JA PRAVIM ONO STO TI TRAZIS. A ne ko vecina majstora mnogo price a korito talasasto ili krov ima neke grbe ili ga radi 3meseca. On je od novembra uradio 3 broda u proseku od 9 m i 3 manja.Da cujem koji je majstor u predhodna 2 meseca uradio 2broda i naravno nikoga nisam cuo koje radio kod njega da se zalio na rad cak naprotiv . Jedini zajeb je bio kada im uradi nesto sto oni traze pa im se posle to isto nesvidja.Bilo je ljudi koji su trazili da im uradi po projektu brod za 5000 evra koji se preko radi za 8000evra pa nemoze to jos kod nas.I nemam ja nikakav dil sa njim samo sam video kako radi ,koliko radi,koliko je bilo ljudi zadovoljno sa njim pa nadjoh svrsishodnost da ga malo izreklamiram.

busa2:
znam likove koji su njegovo korito ofarbano i picnuto gledali na vodi sa razdaljine od 10 m i hteli da se klade da je plasticno. toliko je to dobro ispeglano i jos nesto njegov lim nigde i nikad nezvace.

budens72:
na osnovu slika koje si nam poslao,stavrno dobro izgleda... i po meni je dobar majstor  :good:

ako ima još slika,slobodno ih stavljaj

broker975fx:
Ma matori kakve veze ima sve da i imaš dil sa njim :)

Meni ovo na slikama zaista deluje dobro i pedantno vidi se nekako i po hangaru da je ozbiljnija priča od većine. Jel znaš kakvi su uslovi sa plaćanjem jel traži novac unapred ili ide kapara?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju