E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO

<< < (50/54) > >>

Oklop:
Zbog  neprimerenog obracanja post obrisan.

SALE NB:
Lepo, ovim je mnogo toga lepog rečeno.
Svi bi kao čamce po projektu "za preko okeana", a "podvig" je otići do Đerdapa!
Svako se pruža koliko je dugačak, a ovaj brodić je po kvalitetu i pedantnosti izrade, daleko iznad proseka srpskog majstorisanja.
Da li Dragan ima neku prijavljenu radnju za proizvodnju čamaca i brodova, to čisto sumnjam, tako da priča o brodogradnji i nekom inženjerskom kriticizmu pada u vodu.
Podržavam da samo neko ko je nekad napravio bilo kakav metalni brodić može da komentariše rad i kvalitet, ostali samo mogu da se izjašnjavaju o izgledu, upotrebi prostora i sličnom.
To što brodić podseća na neke kreacije Van der Stadta može biti razlog za pohvale,a ne za neke sitničarenja i sitne pakosne komentare.

Moje čestitke na sjajnom plovilu, i čestitke Draganu koji je vaše zamisli preneo na lim!

maverick:
auuu Dule..tri dana je sasvim pristojno za opomenu..ovako covjeku sjeba posao  lol

srsa:
Море и треба да буде кажњен. Замисли молим те, тера човека у Губеревац, поред нашег живог и активног   ffff .  Ма срам га било.  ha  ha  ha 
А сад мало озбиљно. Нисам видео шта је написао у посту који је обрисан, али у предходним постовима није билони једног јединог разлога да се неко њути и пише оно што је Дуле рекао да је написано. Сујета је чудо.

Kapetan:
a bre dule ti kad brises stvarno brise, nema ga ni u logu   sajkaca kud ne ostavi bar da vidim sta je problem ...

ujedno moze li se do tog guberevca vodom i grize li riba?  a0335

@sale ne treba biti majstor, inzinjer, samograditelj da bi znao cemu sluzi projekat ... ako neko ne postuje projekat onda je to (nazovi kako hoces ali svi znamo pravu rec).... nego ako se ne varam ja ne znam da si ti ikada vozio camac koji nije radjen fabricki i po projektu  thumbup

jednostavno Potemkinova sela ce vazda biti Potemkinova sela... nema tu mnogo mudrosti ...

kad uporedim dva majstora koja se na ovom forumu najvise kritikuju i hvale , MENI LICNO je zoki primer olicenje postenja kod nautickih majstora, on ti kaze ja tako mogu pogledaj ovo i to je to  ...

danas sam na nekom otvaranju Jedrilicarskog kluba video i Djenu recimo , i pogledao sam malo njegov Al katamaran (sto otvoren,  sto zatvoren) , mogu ti reci uopste nije naivno napravljeno ... robusno , jako kvalitetno... ali o djeni tesko da ces naci neke hvale na Al radove, zasto ? pa zato sto je Al upravo nono sto ti kazes "koliko se ispruzis"

"To što brodić podseća na neke kreacije Van der Stadta može biti razlog za pohvale,a ne za neke sitničarenja i sitne pakosne komentare."

kljucna rec je podseca i tu se slicnost zavrsava... (bar dok ne vidimo projekat u kome su egije i rebra, bas tako predvidjeni..)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju