E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO
Oklop:
Димензија.
Пензија, сандук и димензија- што је говорио мој пријатељ, покојни Васа Грк.
А димензија је она коју узимају Топаловићи.
Ја сам у пензији и то ми је у последње време стално на уму.
Ево их димензије,
-дужина 9,95 м
-ширина 3,20 м
-дужина на вл 8,82 м
-висина изнад вл 2,2 м
-газ корита 0,70 м
-газ кобилице 0,90 м
-депласман 6,50 т
-брзина крстарења 7,2 чвора (13,3 км\ч ) са 28,5 кс
-максимална брзина
за 52 кс 8,6 чворова (15,9 км\ч ), последње две вредности су по прорачуну.
Што се тиче цене, када сам ја договарао израду, цена лима је била 55 динара.
Данас је преко сто.
Најбоље би било, да поразговараш са Драганом.
Zoran:
Nije mi jasno "gaz korita" i "gaz kobilice",ajde malo razjasni.
IKA:
Sa uživanjem sam sad pročitao temu od početka.
Ako prihvatimo da u srbiji postoji neki ;standard; male brodogradnje,Draganovi radovi prelaze taj standard.
Očito pokazuje da ima i znanje i sposobnosti da uradi sve što naručioci traže.Nebitno ,kome se šta sviđa.Meni lično se sviđa ovo što vidim clap
Kapetan:
--- Citat: Dule 28, 07, 2012, 01:17:35 pre podne ---... Mislim na liniju i funkcionalnost kabinskog prostora i korita.
--- Kraj citata ---
i tu se veza sa projektom i tom renomiranom kucom prekida.... na zalost...
ili dok renomirana kuca ne angazuje advokata na procenat a onda zbogom radnjo...
--- Citat ---Nije mi jasno "gaz korita" i "gaz kobilice",ajde malo razjasni.
--- Kraj citata ---
verovatno imas opciju , jal sa kobilicom jal bez sajkaca
djbtea:
uvazeni forumasi uz duzno postovanje svakoga znam da su svima nama zelje za saznanjem sto vise informacija o brodogradnji isvega ostalog oko izrade bilo kojeg iliti kakvog plovila od starta do zavrsetka i samog porinuca u neku od voda ieksploatacije/uzivanja na vodi i to je u jednu ruku simpaticno ali bez obzira sto nevolim mnogo da drzim besedu /packe prepustimo istini na volju pravim ekspertima da nekome od nas ukazu sta je pravi projekat,sve ostalo do samoga kraja finalnog zavrsetka plovila nemojte mi zameriti rekoh i pored simpaticnog caskanja malo je degute slusati nekakve to boz strucnjake koji ni jedan sraf neznaju zaviti a kamoli nesto drugo.pardon ako neko izeli da masta i proba nemam nista protiv svako ima pravo na svoj izbor ineka mu je sa srecom 114 114 upavusi upavusi 56568
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju