E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO
HOGAR:
Ala ga je opravio,svaka mu cast,ostali samo dugmici :lol: :lol: :lol:
dača:
--- Citat: busa2 27, 09, 2011, 21:50:55 posle podne ---Nije moj Barba ali se zavrsava jedan takav za mog dobrog prijatelja koji zivi u nemackoj i koji je izrazio zelju da mu ja pomognem oko odabira brodica za njegove potrebe u srbiji (koje se svode na 40-ak dana godisnje,a ostalo vreme meni na obavezu).Naravno njegov budzet sa kompletnim enterijerom i motorima ,akumulatori ,upravljacki mehanizam....(znaci ful) je 10soma evra . Njegovi zahtevi su bili sledeci : da sve bude novo i da taj brodic limarski odradi Dragan smederevo(jer je vec provodio vreme na nekim njegovim camcima).Naravno posto je prijatelj ja udjoh u igranku samo tako i sada se cesem jer i pored svih mojih kombinacija naravno to ce biti jako tesko.
Elem , po nezvanicnoj prici ljudi ciji je camac su zadovoljni sa draganovim radovima i plovnim karakteristikama broda ali imaju problem sa novim stabilnim motorom pa ga verovatno voze na pomocni .
--- Kraj citata ---
Cale nikoga nije ni nasta nagovarao iz posta se vidi da je covek sam trazio Dragana takodje nema sta da krije .Trazio je da se obrise njegov nalog ali da se nebrise radnja vec da se samo zatvore teme .Ipak je obrisana i radnja . Takodje pre brisanje radnje prebacena je bila u podforum sa nazivom OLUPINE ako se smatra da je nasa radnja olupina onda nije on taj koji "hoce kaki -nece kaki " nego je neko ovde ko mnogo kaki i prica jedno a radi drugo .Neozbiljnost nekih stvari prevazisla meru u nekim postovima ,osim ako nije bile neke namere da tako i ispadne
Kapetan:
daco to su neistine...
1 Radnja nije obrisana vec stoji dole gde je bila
2 za OLUPINE sam mu licno objasnio da je to deo foruma gde idu spasene teme kada se desi pucanje baze, ja sam tamo pomerio na par sati i zaboravio da udarim oznaku HIDE (sakrij) kada sam radio update .. pa se zato videlo ... ali posle je vraceno kao sto je bilo taj period je trajao mozda 12 sati i bio je u toku noci ... ne vidim uopste razlog da se to uzima sada za zlo kada sam busi sve putem telefona objasnio , osim ako namera tvoga posta nije maliciozna ili ti busa nije rekao da sam mu em poslao SMS em obavestio preko fona, u tom slucaju ok...
jedino sto nisam hteo da radim jeste zakljucavanje tema, posto ih ima dosta a ne mogu sve automatski da se zakljucaju, tako da bih izgubio dosta vremena dok sve to zavrsim ... a ujedno nisam hteo ni tvoj nalog da brisem .. eto dve stvari nisam ucinio po njegovoj zelji ...
ovo "nece kaki oce kaki" ne bih da komentarisem mislim da je svima jasno zasto su njegovi zahtevi bili bas ovakvi kakve ih i ti navodis...
dača:
radnja se tek sada pojavila medju ostalim radnjama inace do sada nije bila vidljiva (provereno sa vise kompijutera) zasto ne znam ali nije ni bitno Jeste kapetane culi ste se i naravno da nije ljut ni on ni ja ali sve sto ispada oko nase radnje a u nekim cudnim postovima daje negativno misljenje pa se zato i povukao .Ima suvise cudan splet nekih okolnosti sa brisanjem ,prebacivanjem pa se nevide gde bi trebalo ...
Kapetan:
vidi to je paranoja i ne bih se mesao u to ....
sto se radnje tice mozda je HIDE zezao sad sam se logovao kao obican user i sve radi kako treba ...
ma nije meni nista problem , samo mi nije jasno zasto tebe potura a kada se vidimo i pricamo sve ok... pa bio si svedok sad pre nedelju dana kada smo se culi telefonom i kada sam bio u radnji.. nije mi jasno zasto u dirketnj komunikaciji sve bude ok a posle neka deseta prica...
ajd ziv bio i da zavrsavamo ovu pricu ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju