E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO

<< < (41/54) > >>

busa2:
hogare dali si video kako takav camac plovi uopste i sa kojim motorom ?

busa2:

--- Citat: Kapetan  12, 10, 2011, 13:17:45 posle podne ---
--- Citat: HOGAR  12, 10, 2011, 12:54:50 posle podne --- :good:  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

pa jeste... gore kao moze neko i da kaze da je skladan ... a dole ... pa ko jos gleda ispod vode...

gore gladac , dole jadac...

recimo da bi ovako trebalo da izgleda to korito ...

moju jedrilicu recimo tera 4 konja uzvodno 7-8 km na sat .... a ima 1Tonu i kusu  i gaz od 110 cm....

--- Kraj citata ---
zato si se i nasukao par puta ?

Kapetan:

--- Citat: busa2  12, 10, 2011, 16:10:08 posle podne ---zato si se i nasukao par puta ?

--- Kraj citata ---

nasukao sam se sa cheom koji ima ravno korito i muke su bile da se izvucem  ....a odmah cu ti reci da sa ovim sto ima V korito sa slike skoro da i ne mozes da se nasuces... mozes da udaris u obalu ali da ostanes zaglavljen jako tesko ... dok kod ovog tvog imas sve preduslove da cekas promenu vodostaja...

ja stvarno ne mogu da verujem da branis projekat sa salvete u odnosu na pravi brodski trup... necu vose o ovom brodu postaje suludo ...

Luckyman:
Mislim da je BUSA potpuno u pravu......

SALE NB:

--- Citat: HOGAR  12, 10, 2011, 15:52:09 posle podne ---A bre Sale,pa ovaj beli sifonjer nema sanse da prodje uzvodno kazanom  :lol:,doduse moze,ako vrate vucne lokomotive  :lol: :lol: ,covek je napravio korito po slici,ama na njoj se nije video oblik trupa ispod vodene linije     :lol:

--- Kraj citata ---

Pa... Che je prošao kroz kazane, sa sve tabanom i još mnogi drugi brodići sa salvete takođe.  :good:
A mnogi brodovi iz projekta pasu travu i mulj po beogradskim govnarama, a plovidbu do Šveba smatraju vrhunskom avanturom. :lol: :lol: :lol:

Ne znam što napadoste čoveka, pa najmanje 70% čamaca na ovom forumu ima ista ili lošija korita!
Običan tabanaš, ali sa mnogo lepšom nadgradnjom. Znate onu: "Ne bije boj svijetlo oružje, već...." :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju