E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO
busa2:
hogare dali si video kako takav camac plovi uopste i sa kojim motorom ?
busa2:
--- Citat: Kapetan 12, 10, 2011, 13:17:45 posle podne ---
--- Citat: HOGAR 12, 10, 2011, 12:54:50 posle podne --- :good: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
pa jeste... gore kao moze neko i da kaze da je skladan ... a dole ... pa ko jos gleda ispod vode...
gore gladac , dole jadac...
recimo da bi ovako trebalo da izgleda to korito ...
moju jedrilicu recimo tera 4 konja uzvodno 7-8 km na sat .... a ima 1Tonu i kusu i gaz od 110 cm....
--- Kraj citata ---
zato si se i nasukao par puta ?
Kapetan:
--- Citat: busa2 12, 10, 2011, 16:10:08 posle podne ---zato si se i nasukao par puta ?
--- Kraj citata ---
nasukao sam se sa cheom koji ima ravno korito i muke su bile da se izvucem ....a odmah cu ti reci da sa ovim sto ima V korito sa slike skoro da i ne mozes da se nasuces... mozes da udaris u obalu ali da ostanes zaglavljen jako tesko ... dok kod ovog tvog imas sve preduslove da cekas promenu vodostaja...
ja stvarno ne mogu da verujem da branis projekat sa salvete u odnosu na pravi brodski trup... necu vose o ovom brodu postaje suludo ...
Luckyman:
Mislim da je BUSA potpuno u pravu......
SALE NB:
--- Citat: HOGAR 12, 10, 2011, 15:52:09 posle podne ---A bre Sale,pa ovaj beli sifonjer nema sanse da prodje uzvodno kazanom :lol:,doduse moze,ako vrate vucne lokomotive :lol: :lol: ,covek je napravio korito po slici,ama na njoj se nije video oblik trupa ispod vodene linije :lol:
--- Kraj citata ---
Pa... Che je prošao kroz kazane, sa sve tabanom i još mnogi drugi brodići sa salvete takođe. :good:
A mnogi brodovi iz projekta pasu travu i mulj po beogradskim govnarama, a plovidbu do Šveba smatraju vrhunskom avanturom. :lol: :lol: :lol:
Ne znam što napadoste čoveka, pa najmanje 70% čamaca na ovom forumu ima ista ili lošija korita!
Običan tabanaš, ali sa mnogo lepšom nadgradnjom. Znate onu: "Ne bije boj svijetlo oružje, već...." :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju