E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO

<< < (4/54) > >>

STG:
Nesto mi deluje da ovakav pramac skoro i da ne gura vodu,cak naprotiv...

Gorio:
sa spicom samim razgrce vodu sto je normalno,ali onda onaj deo gde prelazi u blaze v korito,tu voda udara kao luda i dosta gura vodu.

Barba:
Aha, znam na sta mislis, ja bih rekao da je to cena kombinovanog dizajna. Mada to ne bi trebalo da bude bas toliki problem, ali ako si se licno uverio, sta da ti kazem, ili tabanas ili deplasmanac.

Meni je ovaj crveni (osn. boja) bas lep. Da je tri puta jeftiniji kupio bih ga sutra, ali ovako mogu samo da :read:

IKA:
ovakvo korito negura vodu nego je razbacuje, to što ti vidiš je voda koja je udarom u pramac podignuta i razbijena "razbacana".Dali si obratio pažnju na talase koje takvo korito pravi? vrlo mali talasi ,dok tabanaš pravi mnogo veće talase jer koliko ispred sebe gura toliko iza sebe povlači vodu. Vizuelno samo izgleda da "V" korito gura vodu, u stvari je "razgrće" (princip pluga koji ore)

Kapetan:
ima jos jedan problem .. ako pogledate strane konstruktore oni na ovakve camce stave motore od 200 konja... e mi stavimo 60 konja i posle nam djavo kriv kada gura vodu ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju