E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO
busa2:
po nekim dosadasnjim iskustvima kako moji tako i nekih poznanika racunica ide ovako : U najoskudnijoj varijanti koliko kosta u limu toliko kosta jos zavrsna faza (bez motora ).A u sustini uvek bude vise posto nam treba hiljadu zajebancija.
mijajlo:
hvala svima na odgovorima raspitujem se da znam koliko mi jos treba da zatvorim finansijsku konstrukciju a interesovalo me je i poredjenje izmedju ovog i ono sto je ponudio kacinata za 5000 evra na vodi registrovano :stop:
Barba:
Moderna verzija tabanasa. Sta ga znam, meni se svidja, lepo je uradjeno ovo sa podizanjem boka prednjeg dela, kabina ne izgleda nezgrapno ili natakareno, stvarno lep koncept. Samo ja mislim da za full varijantu tu treba uloziti jos 5.000. Pa razmislite sta ste sve vi natakarili na ladje tokom godina i koliko je sve to kostalo.
zoke:
Aman ljudi kakvo je ovo sicanje cifara sa evrima, jel to mozda takmicenje ko ce vecu cifru da odvali ,nebi da pametujem ali mi stvarno nije jasno ni jedna od ovih gore navedenih cifri,pa to je kod vas preskupo,naprimjer da krenem od sebe imam na splavu dvije tende sa 23metra kvadratna njih dvije znaci krojenje montaza i materijal bijela cirada kostala ma 95evra ,jedan od primjera,evo kod nas stolar radi nasem clanu na camac 6,20,mx1.30 kompletan patos sa svim sta treba ,farbanje lakiranje i postavljanje 40 evra,izvinite svi ako nekog vrijedjam ali vi ste ,da nekazem....... ako placate te astronautske cifre
Barba:
Zoke da si ti ziv i zdrav, ovde je zastakljen i ofarban camac samo trecina, ako ne i cetvrtina ukupne vrednosti. Standard bato...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju