Nautika opšta... > EKOLOGIJA
Plastična ambalaža
namcor:
tip na potezu surčin ledine pravi mašine ,prese za reciklažu, u surčinu kao i na celoj teritoriji opštinie surčin postoje kontejneri za pet abalažu koji se redovno prazne mislim da je posao organizovala opština surčin, kontejnere kako sam čuo prazne neki momci iz progara, ako je interesantno raspitaću se detaljno
Bane:
U Mladenovcu postoje kontejneri za pikupljanje pvc ambalaze. Mislim da je kontejnere postvio neki lik iz....nisam siguran da li je iz Smederevske Palanke koji je poceo da pravi i masine za seckanje istih i izvozi u austriju. Definitivno otkupljuje ambalazu. Gledao sam prilog na nekoj lokalnoj tv. naci cu ja to i mislim da i ostali mogu da pomognu, verovatno dostupna informacija na net/u. potrazicu. mogla bi da se skupi koja parica, pa recimo za ....
Bane:
evo ga
:telephone:
"BRZAN PLAST" O.D.
Adresa: 34228 Brzan
Telefon: tel: 034/861-082, fax: 034/861-391
mob: 063/600-587; 064/120-47-47
e-mail: office@brzanplast.com
Web: www.brzanplast.com
Predstavništvo u Beogradu:
predstavnik: Igor Ilić, ul. Vojvode Stepe 140,
tel. 011/ 473-942 fax: 011/ 3974-389,
mob. tel. 064/ 20-47-299,
e-mail: beograd@brzanplast.com
Preduzeće OD"BRZAN-PLAST" Brzan je porodično preduzeće, jedino u Srbiji čija je osnovna delatnost reciklaža otpadne plastike. Preduzeće organizuje sakupljanje, otkup, preradu (sečenje, pranje, sušenje, proizvodnju regranulata) i proizvodnju novih proizvoda za potrebe pre svega privrede, naročito poljoprivrede, a takodje i stanovništva.
Za prvi stepen prerade plastičnog otpada od momenta sakupljanja je presovanje, za tu potrebu konstruisali smo mobilnu presu za baliranje na električni i dizel pogon.
POTREBAMA TRŽISTA, konstruisali su i proizveli mlin za mlevenje PET ambalaže koji je na madjunarodnom sajmu komunalne opreme u Leskovcu osvojio prvu nagradu za inovaciju. Mlin je po konstruktivnom rešenju izuzetnih karakeristika, a po ceni znatno jeftiniji od mlinova za ove namene koji postoje u zemljama Evropske unije.
Takodje, serijska proizvodnja mlina za mlevenje PET ambalaže je jako interesantna, obzirom da ona prestavlja prvu fazu razrešavanja problema PET ambalaže na gradskim deponijama ,a omogućava dobijanje izvoznog artikla za kojim postoji značajno interesovanje u zemljama EU i zemljama dalekog Istoka. I u ovom poslu postoji spremnost preduzeća na sve oblike saradnje sa ino partnerima, pogotovu što preduzeće poklanja izuzetnu paznju razvoju sopstvene proizvodnje mašina i opreme za reciklazu.
captjerry:
pa njihova balirka ce najverovatnije biti ukljucena u akciju...
davno jos uspostavismo kontakt, treba da ga zovnem ovih dana...mada nema razloga da kaze ne...
Kapetan:
dobice dzaba sirovinu :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju