Nautika opšta... > EKOLOGIJA

Plastična ambalaža

<< < (6/11) > >>

SALE NB:

--- Citat: Kapetan  10, 02, 2009, 12:22:30 posle podne ---samo da dodam da smo do tamo vozili djubre koje lagerujem vec 4 meseca na brod :) da nije bilo Marine ostade ono i dalje na brodu ... niakda necu moci da shvatim zasto mi je tesko da iznesem djubre do kante :)

--- Kraj citata ---

Vidiš šta znači ženska ruka!  :lol: :lol: :lol:

Pored kese bi trebala i plastična kanta i lopatica. Žao mi što nismo imali ništa da pokupimo ono silno staklo.
Barem ti kapetane imaš mesta na brodu - tj. imaćeš kad pospremiš!!!  :taunt:

Kapetan:

--- Citat: SALE NB  10, 02, 2009, 12:52:26 posle podne ---Barem ti kapetane imaš mesta na brodu - tj. imaćeš kad pospremiš!!!  :taunt:

--- Kraj citata ---

bice jednog dana i to :) za sada Bane i ja znamo da se negde na brodu nalazi dobro parce pancete (slaninica) ali gde nismo sigurni :)

stvlada:

--- Citat: Kapetan  10, 02, 2009, 15:55:04 posle podne ---
--- Citat: SALE NB  10, 02, 2009, 12:52:26 posle podne ---Barem ti kapetane imaš mesta na brodu - tj. imaćeš kad pospremiš!!!  :taunt:

--- Kraj citata ---

bice jednog dana i to :) za sada Bane i ja znamo da se negde na brodu nalazi dobro parce pancete (slaninica) ali gde nismo sigurni :)

--- Kraj citata ---
pa to pojeli misevi odavno :lol:

Bane:
 :nono: :nono:
nisu je "izeli" misevi, a i na camcu je hladno, tako kaze kapetan. a kapetanu se veruje :agree:

Kapetan:
djubre ima tendenciju da se stvara ni iz cega....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju