Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav za sve clanove
Mezija:
:good:
veljko:
--- Citat: sharke 12, 01, 2010, 21:21:05 posle podne ---Dobro došao! Koliko troši 10-ka na tom brodiću,i kakvo Vam je iskustvo sa njom?
--- Kraj citata ---
Recimo 5 litara na sat , ali posto ima teretnu elisu ,znaci motor se ne muci i retko kad se vozi pun gas kod mene je potrosnja manja. E sad iskustvo sa tomosom ko je imao zna sta je , molis boga da ti nesto ne rikne jel ako rikne delove mozes naci , ali je pitanje kvaliteta . Ja sam joj prosle godine radio generalku iz prostog razloga jer nisam sipao kvalitetno ulje za mesavinu , sad sipam motul-ovo ulje za 2-t out board i nemam problema , ali uvek malo jace sipas jer je to TOMOS , kaze 2% ti sipas 2,5%.
SALE NB:
Pozdrav Veljko! Dobro došao! :drinks:
Brodić stvarno izgleda kao neka stelt krstarica! :good:
LSI:
--- Citat: veljko 12, 01, 2010, 21:16:19 posle podne ---
--- Kraj citata ---
Pa sad dimenzije su 9.5metara , sa 2.30metara , gura ga solidno 10-ka tomosova , ali moram naci nesto malo ekonomicnije 4-takta, ali je malo blago <shvancovan> u zadnjem delu ako znate na sta mislim.
[/quote]
Čuj, "Brodić"! A on 9,5 m x 2,30 m!
Dobro došao, komšija! Lepo Vam bilo sa nama.
veljko:
--- Citat: LSI 13, 01, 2010, 08:13:22 pre podne ---
--- Citat: veljko 12, 01, 2010, 21:16:19 posle podne ---
--- Kraj citata ---
Pa sad dimenzije su 9.5metara , sa 2.30metara , gura ga solidno 10-ka tomosova , ali moram naci nesto malo ekonomicnije 4-takta, ali je malo blago <shvancovan> u zadnjem delu ako znate na sta mislim.
--- Kraj citata ---
Čuj, "Brodić"! A on 9,5 m x 2,30 m!
Dobro došao, komšija! Lepo Vam bilo sa nama.
[/quote]
Hvala :smile:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju