E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Podmornica i nosac aviona INTREPID
zorter:
--- Citat: LSI 08, 01, 2010, 08:52:22 pre podne ---Pitam zato što sam se, gledajući fotografije, setio onih znakova pored naših puteva sa precrtanom kamerom i tablom na kojoj piše: "Zabranjeno fotografisanje"!
Takvih saobraćajnih znakova još ima kod nas.
Neprijatelj vreba!
--- Kraj citata ---
Ovi znaci vise nigde ne vaze. To sto si video je zaostalo iz SFRJ. Danas slobodno mozes uci u bilo koju kasarnu i slikati sve sto vidis. I u vojsci i u policiji vise nema tajni.
Nekoliko puta sam slikao remorkere i camce unutar same kasarne bez posebne dozvole, a na regati sam pitao policajca da li mogu da udjem u camac da slikam instrumente, a on mi je odgovorio: "Slobodno, vise nema tajni. Prosla su ta vremena."
Tako da danas mozes slikati i objekte u eksploataciji a kamoli muzejske eksponate. :good:
MisterTwister:
Mozes ako ne prodjes ko ja :sorry: . Ja slikao na gradskoj pijaci nesto i :police: me priveli. Posle mi covek iz pijacne uprave dao plan pijace u corelu i njegove slike posto su kao bolje od mojih. Onda se zgrozili :police: sto su me priveli. Inace fotke su super al meni sve to izgleda klaustrofobicno. Ne mogu da verujem da ljudi u tim kabinama provode i po nekoliko meseci pod vodom. Ne bi ja dao moj camac ni za kakvu podmornicu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju