E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Podmornica i nosac aviona INTREPID

<< < (2/2)

zorter:

--- Citat: LSI  08, 01, 2010, 08:52:22 pre podne ---Pitam zato što sam se, gledajući fotografije, setio onih znakova pored naših puteva sa precrtanom kamerom i tablom na kojoj piše: "Zabranjeno fotografisanje"!
Takvih saobraćajnih znakova još ima kod nas.

Neprijatelj vreba!

--- Kraj citata ---

Ovi znaci vise nigde ne vaze. To sto si video je zaostalo iz SFRJ. Danas slobodno mozes uci u bilo koju kasarnu i slikati sve sto vidis. I u vojsci i u policiji vise nema tajni.
Nekoliko puta sam slikao remorkere i camce unutar same kasarne bez posebne dozvole, a na regati sam pitao policajca da li mogu da udjem u camac da slikam instrumente, a on mi je odgovorio: "Slobodno, vise nema tajni. Prosla su ta vremena."
Tako da danas mozes slikati i objekte u eksploataciji a kamoli muzejske eksponate. :good:

MisterTwister:
Mozes ako ne prodjes ko ja  :sorry: . Ja slikao na gradskoj pijaci nesto i  :police:  me priveli. Posle mi covek iz pijacne uprave dao plan pijace u corelu i njegove slike posto su kao bolje od mojih. Onda se zgrozili   :police: sto su me priveli. Inace fotke su super al meni sve to izgleda klaustrofobicno. Ne mogu da verujem da ljudi u tim kabinama provode i po nekoliko meseci pod vodom. Ne bi ja dao moj camac ni za kakvu podmornicu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju