Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Forumaši na Divčibarama
SALE NB:
Ima sveta, mislim, nije to ni izdaleka kao Zlatibor ( što je dobro), ali ima naroda.
Mi smo bili kod Vlade69 u njegovoj vikendici, ali obišli smo i hotele ( najbolja klopa je tamo) Maljen, Divčibare i Pepa. Tu ima još par restorana i pansiona, ali nisu nešto. Probali smo roštilj u hotelu Pepa, toplo preporučujem!
I cene su sve samo ne beogradske!!!
Kapetan:
10 km van Beograda cene padaju za pola... a dok sam se bavio politikom nailazio sam na neka mesta gde su cene bile 25% od beogradskih... pelinkovac 20 din a u beogradu tada bio oko 80 (Ratkovo u Vojvodini) i tako ...
Kapetan:
--- Citat: olimp 09, 01, 2010, 21:30:45 posle podne --- AU.. kada je to bilo??? :agree:
--- Kraj citata ---
2003 ili 2004 sam izasao iz politike .. znaci pre toga godinu dve recimo
SALE NB:
--- Citat: roberto_s 09, 01, 2010, 14:15:34 posle podne ---
--- Citat: SALE NB 09, 01, 2010, 01:42:29 pre podne ---
I cene su sve samo ne beogradske!!!
--- Kraj citata ---
Ato znaci.......????
--- Kraj citata ---
Klopa za 4 osobe i čorbica za klinca, i piće pre, za vreme i posle jela= 2.600 dinara.
Super roštilj, Vlada i ja po punjenu pljeskavicu, Marina ćevape na kajmaku, Mira neko mesište, ubi me ako znam šta, 4 salate, čorbica i sok za klinca, kisele vode ili sokići za žene i Vlada i ja po 2-3 piva ( mala doduše- ipak je to hotel). Sve u svemu, 500-600 dinara po glavi stanovnika!
Mislim, ima par mesta i u Beogradu gde se mogu naći slične cene, ali ne i ta količina hrane, a pogotovo ne ambijent i kvalitet usluge.
Kapetan:
upravo taj rad.. takav rucak u beogradu oko 6000 dinara gde god da krenes...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju