Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav,Vlada 69
Kapetan:
dobrodosao :)
Vlada 69:
Za q.m. -Kada sam kupio camac bila je jedno ostecenje na spoju kabine i trupa,odnesoh camac da se pokrpi.Trajala popravka nekih dan dva.Kada sam dosao po camac vidim da mi uradise antialgin -kazu gratis.Lepo od njih ali ja camac drzim na prikolici i svaki put ga spustam i vracam na prikolicu pa u dvoriste tako da mi i ne treba zastita.Mislim da je u pitanju Zorka boje.Tendu sam kupio u Gros- inox,N.Sad (021/4790-133),proizvodjac TREM Italija.Kostala 11.000 din u maju prosle godine.
Colonelo,Pentu sam kupio 2006 god.Prezadovoljan sam,tiha,malo trosi ,pouzdana.Sta ce vise.Sto se tice odrzavanja procitaj temu Vanbrodski motori,majstor za Honde.Koja je tvoja masina i plovilo
colonelo:
--- Citat: Vlada 69 02, 02, 2009, 10:35:28 pre podne ---Colonelo,Pentu sam kupio 2006 god.Prezadovoljan sam,tiha,malo trosi ,pouzdana.Sta ce vise.Sto se tice odrzavanja procitaj temu Vanbrodski motori,majstor za Honde.Koja je tvoja masina i plovilo
--- Kraj citata ---
Vlado ja imam metalni obican "smederevac" sa istom Hondom kao i tvoja. Imas fotku u ovoj rubrici pod "Bolje vas nasao"
namcor:
intersujeme kako se ponaša čamac kada si sam u njemu sa hondom dali se diže prednji kraj kada voziš sa jači gasom dali moraš da opterećuješ pramac, na slikama vidim da lepo leži na vodi ali da uvek imaš nekog napred ,planiram da uzmem neki četvortaktni 8do10ks znam da su dosta teži od dvotaktni ,drugar mi kaže da će se dizati pramac
colonelo:
--- Citat: qvin meri 04, 02, 2009, 00:34:32 pre podne --- intersujeme kako se ponaša čamac kada si sam u njemu sa hondom dali se diže prednji kraj kada voziš sa jači gasom dali moraš da opterećuješ pramac, na slikama vidim da lepo leži na vodi ali da uvek imaš nekog napred ,planiram da uzmem neki četvortaktni 8do10ks znam da su dosta teži od dvotaktni ,drugar mi kaže da će se dizati pramac
--- Kraj citata ---
Ma ne nema ni govora o dizanju prednjeg kraja camca. Uglavno se vozim sam u camcu ( ako ne racunas psa) i pramac je uvek normalan. Pa sam camac je tezak oko 250kg, a Honda 8 je oko 40kg. Pazi ja imam oko 120kg i normalno sedim pozadi kada vozim, ali nema podizanja pramca, verujem da tu ulogu ima sirina camca koja je u tabanu 140 a preko svega 195. Jako sam zadovoljan i sa motorom i nacinom kako gura camac.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju