Nautika opšta... > Galerija - Gallery

za kapetana

<< < (15/30) > >>

stvlada:
Ako je elisa malo ostecena (iskrzana po ivici)mogu da je navarim i obrusim i to ce sluziti bez problema.Meni sam na T-10 navrio a falilo je pola jednog kraka,ostala dva su bila malo ostecena,obrusio sam i tako vozim vec 2 godine i nisam primetio neka cimanja ili bacanja,verovatno ima malo odstupanja ali to nije strasno,jer su lezajevi i semerinzi u cizmi ok(menjao ulje letos)pa pregledani,tako da skoro sve moze da se sredi.

kemppi:
@LSI
Ako je elisa ostecena po ivicama znaci da je motor bio u morskoj vodi,a ajkule su ostrile zube o  nju. :yahoo:

LSI:

--- Citat: stvlada  09, 01, 2010, 12:33:54 posle podne ---Ako je elisa malo ostecena (iskrzana po ivici)mogu da je navarim i obrusim i to ce sluziti bez problema.Meni sam na T-10 navrio a falilo je pola jednog kraka,ostala dva su bila malo ostecena,obrusio sam i tako vozim vec 2 godine i nisam primetio neka cimanja ili bacanja,verovatno ima malo odstupanja ali to nije strasno,jer su lezajevi i semerinzi u cizmi ok(menjao ulje letos)pa pregledani,tako da skoro sve moze da se sredi.

--- Kraj citata ---

Vlado, ovo možemo da uradimo bilo kada do proleća kad budete imali vremena. Samo mi javite kad ste slobodni za ovu rabotu, pa da vidimo kako ćemo se organizovati (treba to i demontirati sa osovine, a ja to nikad nisam radio).

LSI:

--- Citat: kemppi  09, 01, 2010, 12:39:20 posle podne ---@LSI
Ako je elisa ostecena po ivicama znaci da je motor bio u morskoj vodi,a ajkule su ostrile zube o  nju. :yahoo:

--- Kraj citata ---

Kemppi,
obzirom da motor nije bio u morskoj vodi, kako je meni rečeno, ovo mora da su bile neke rečne ajkule. Samo što ta vrsta još nije otkrivena. :good:

BOKAC:

--- Citat: LSI  09, 01, 2010, 19:24:57 posle podne ---
--- Citat: kemppi  09, 01, 2010, 12:39:20 posle podne ---@LSI

--- Kraj citata ---

Kemppi,
obzirom da motor nije bio u morskoj vodi, kako je meni rečeno, ovo mora da su bile neke rečne ajkule. Samo što ta vrsta još nije otkrivena. :good:

--- Kraj citata ---

Otkrivena u Brckom,sad ce se nastani u Beogradu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju