Nautika opšta... > Galerija - Gallery

za kapetana

<< < (13/30) > >>

SALE NB:
Zoke, stav ili izjava pojedinca svakako ne predstavlja stav svih.
Verujem da neki ljudi ovde imaju takav stav ( bolje rečeno: gard) jer su zadnjih 20 godina varani, i varani, i varani!
Opekli se, sada duvaju i na 'ladno pivce! :taunt:

Nego , meni se , barem za sada, izjalovila kupovina novog čamca, pa moram da pripremim stari za sezonu.
Ima li još onih jeftinih elisa za mog Johnsona 25?

zoke:
Znam ja sale to znas li ti sta je odavde da nekazem mog naroda mojih prijatelj pa cak i rodbine doslo iz BEOGRADA autobusom jer su im pokrali tamo kola i neznam ti sta sve vec pa nisam ni jednog momenta rekao VI ste lopovi prevaranti opasna zona itd itd. Vjerujem da je tako svagdje ali nije moje da sudim nego da te prihvatim kao covjeka ili ne prihvatim. Sto se tice elise javi mi koja te interesuje ja mislim da si rekao 10x14 ili 10x15 nazvacu sutra prijatelja da vidim i izvidim da nedodje do zabune i javljam ti tacnu informaciju. A ja sam tebe htio da pitam imam elan 402 gt i johnson 25 duga cizma i hocu to da uparim . a vidio sam kad si renovirao svoj camac da si nadogradio nosac motora  ZASTO sta se desavalo

Barba:
Zoke, ne znam zasto si se nasao uvredjen i gde si sebe prepoznao. Koliko sam ja shvatio ti samo prenosis informacije. Ne znam ni kakve veze sa ovom pricom ima kategorizacija Srba iz RS u kriminalce, a ne znam ni ko ih je to i kada tako kategorisao. Pricu o motorima nisam pratio. Evidentno je da je brod prvo ponudjen za 9500e od nekoga ko uopste nije vlasnik. Sada je cena 12500e. A ti bi prijatelju bar trebalo da znas da oprez nikada nije na odmet.

SALE NB:
Ja sam u Srbiju došao 1999-e i 2 nedelje kasnije ostao bez auta! Doduše, našla ga murija nakon 7 dana, ali više nije bio baš isti!  :yahoo: :suicide: To je svuda bilo ludo vreme, ali Beograd je poseban po tome, jednostavno u velegradu uvek ima najviše kriminala.

Standardna elisa za mog Johnsona je 10x 13, ali rado bih probao 10x14 ili 10x15 . Obrati pažnju da moj Johnson ima izduv kroz elisu ( središnji deo elise je istog promera od početka do kraja, tj. ne završava u špic)
Pričao si da imaš i mogućnost da središ stare elise, kojima kliže guma? Ovde to rade, ali em je skupo, em nemaju prave sirovine.
Što se dizanja daske tiče, problem se javlja zato što čizma i elisa "oru" duboko ispod čamca, što pravi problem prilikom pristajanja u plićaku, ali i krade snagu. Moj čamac je dosta dobio na brzini kada sam doveo motor na pravu visinu.

zoke:
Barba prijatelju neko vece je toliko kuvanje bilo na chatu da se stvarno covjeku smuci.Za ovaj brod nebitno sad sam znao da se prodaje ali nisam znao za koliko,a gazde broda ni za lijeka, onda sam sreo momka koji ga povremeno koristi a inace je prof.ronilac i on mi je dao tu informaciju a danas sam sreo gazdu i on je dao drugu cijenu. Z nam djeluje neozbiljno ali sam svoj lapsus ispravio i javio ovdje sta je u pitanju i nema veze opet ce doci gazda da otvori brod da ga zorter islika i da se vidi kako je unutra sredjen bez obzira bio kupljen ili ne, a to sto ja vama javim ili slikom posaljem neku ladju budite sigurni da je cista i uredna sto se zakona tice a boze moj hoce li je neko ili nece  to je licna tvar, i da li se nekom svidja ili nesvidja stvar ukusa. Z nam ja dobro sta se ovdje radilo ili radi i danas ali te radnje mene i mojih drugara uopste neinteresuju toliko pozzz.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju