Nautika opšta... > Galerija - Gallery
za kapetana
broker975fx:
Nervira me samo što je pristup vodi malo nezgodan, kako tu oprati sudove ili prosto blejati pored vode. Neka krmena platforma bi joj baš pristajala posebno i za nosač pomoćnog motora. Ko je i gde i kad radio lađu, koja debljina lima, kako je zaštićena dole, koje su farbe korišćene. Ne znam da li to spominjano ali ja nisam čuo?
STG:
--- Citat: broker975fx 05, 01, 2010, 17:33:50 posle podne ---Nervira me samo što je pristup vodi malo nezgodan, kako tu oprati sudove ili prosto blejati pored vode. Neka krmena platforma bi joj baš pristajala posebno i za nosač pomoćnog motora. Ko je i gde i kad radio lađu, koja debljina lima, kako je zaštićena dole, koje su farbe korišćene. Ne znam da li to spominjano ali ja nisam čuo?
--- Kraj citata ---
Nije pominjano,a ipak veoma bitno....Sa slika se vidi samo rdja ispod otvora za levu bitvu(ka krmi),verovatno izazvana finim pristajanjem.
giganova:
Rdjavom k..... i dlake smetaju.
Ladja je vrh,za te novce nemozes dobiti ni njeno korito i to neofarbano.Ovde ce vas hromova ograda,i ostale sitnice za tu ladju izaci 3ooo e i to nije mnogo.
Ko IMA NOVCE nek pogleda stanje korita i nek to uzima sa srecom.
BOKAC:
--- Citat: gorance 05, 01, 2010, 15:41:59 posle podne ---mozda malo uzano za ovu duzinu
--- Kraj citata ---
Malo vise. :)
zoki novus:
neverujem ja nesto u te proporcije :nono:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju