Nautika opšta... > Galerija - Gallery
za kapetana
zorter:
Ej bre ljudi sta on da radi sa Bruce-om, kad svi imaju kobilice. Na sta da ugradi. Gde bi plovio? Sava tamo izmedju 100 i 200m siroka, pola na Hrvatskoj strani gde ne smeju da pristanu i izadju na obalu, a dubina padne i na 20cm. Prilagodili se ljudi potrebama.
SILA ZAKON MENJA.
BOKAC:
--- Citat: zorter 10, 01, 2010, 19:26:27 posle podne ---Ej bre ljudi sta on da radi sa Bruce-om, kad svi imaju kobilice. Na sta da ugradi. Gde bi plovio? Sava tamo izmedju 100 i 200m siroka, pola na Hrvatskoj strani gde ne smeju da pristanu i izadju na obalu, a dubina padne i na 20cm. Prilagodili se ljudi potrebama.
SILA ZAKON MENJA.
--- Kraj citata ---
Zortere,
ne radi se o Bruce-u,radi se o izcitavanju i realizaciji bilo kog projekta.Ako on (covek stuca non-stop) uradi onaj brod ciji projekat drzi u ruci(receno je da je to sledece sto pravi) i brodic na kraju ispadne i 90% od projekta,ja isti pojedem sa sve enterijerom.
zorter:
Darko, nisam ulazio u razmatranje ni nacrta ni radova. Vise sam slikao i ponesto pitao. Majstor rece da mu je najlakse preko nacrta ali moze i po dogovoru samo sto je onda sporije i teze jer treba za svaki problem da pita vlasnika sta da i kako hoce.
Koliko sam ja shvatio oni projekat koriste za dimenzije a ne vrstu i kvalitet materijala. Materijal koriste koji mogu da nadju kod njih a ne sta pise po projektu. A to rade i ovde. Mnogi uzmu projekat za drveni camac a rade ga od metala. Kao da se drvo i metal ponasaju isto u svim uslovima.
No, dzaba mi to komentarisemo. Svako ce i dalje raditi kako moze a mi samo mozemo da kupimo ako nam se svidja ili da se okrenemo i idemo dalje.
BOKAC:
--- Citat: igorbos 10, 01, 2010, 19:58:16 posle podne ---Ljudi,koji vam je?!Neko spomenu da ovdasnji majstori prave camce van sezone varenja ograda i ostalih glavnih poslova,to je to.Camci se rade kad nema posla i "od oka",kakvi nacrti???Nema ovde nijednog majstora za camce.Ovde ko hoce pravi camac ide u Futog.Ima blizu Brckog covjek u jednom selu fabriku jedrenjaka ali radi za Austriju,nisam siguran da ima ovde maloprodaju,nego je samo fazon jeftine radne snage ali pitacu kolko veceras.
--- Kraj citata ---
Meni je samo zasmetalo sto je ovog coveka neko nazvao "majstor za camce". :good:
Kapetan:
--- Citat: igorbos 10, 01, 2010, 19:58:16 posle podne ---Ima blizu Brckog covjek u jednom selu fabriku jedrenjaka ali radi za Austriju,nisam siguran da ima ovde maloprodaju,nego je samo fazon jeftine radne snage ali pitacu kolko veceras.
--- Kraj citata ---
to malopr enapisah , al ima i nekoga ko im zavrce usi kadkrenu da vrludaju ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju