Nautika opšta... > Galerija - Gallery

za kapetana

<< < (26/30) > >>

deda:
Kapetane,ima veze rat i to debele!Ljudi se doselili u Brcko pre XXY godina,treba se srediti,zauzeti neko mesto u drustvu,zaposliti se ,zapoceti neki biznis.Kad se to namesti onda dolaze druge stvari na red!Ako je u Brckom cena izrade camca po duznom metru 400-500 eura sa majstorovim matrijalom,peskiranjem i farbanjem u osnovnu boju onda,po meni,to pokazuje koliko narod tamo moze da plati!O kvalitetu izrade ne diskutujem,sve sam ti vec rekao!Uostalom ako je njima sve to dobro i meni je!Mozda na leto kada pogledaju nase camce dobiju zelju da nesto od toga primene!

Barba:
Usrecice se ako se budu ugledali na nase camce...  :)

Kapetan:
deda da li mislis da je mozda tom majstoru pametnije da kupi od bruca robertsa  projekat za 400 evra i da recimo samo radi korito a nadgradnji po zelji  ? po napravljenom camcu bi ga projekat izasao oko 10 20 evra ali bi zato SVI PRICALI kako ima super plovne camce i proizvodi bi DUPLO ili TRODUPLO na proizvodnju koju sada ima...

ma nece ljudi da se potrude da naprave nesto novo i kvalitetno isto je i tamo i ovde dok se prodaje ne menjaj...

ja mogu da se kladim kada bi taj iz brckog radio po projektu bruca i drzao cenu 450 evra a ja uvozio i prodavao ovde za 600 evra da bismo se odvalili od love.. al 100% sam siguran da mu dam prjekat da bi odmah uneo svoje izmene...
(jos jednom napominjem brcko je primer , mogao je biti i naveden i titel, zrenjanin, smederevo ....)

BOKAC:

--- Citat: Kapetan  10, 01, 2010, 19:10:38 posle podne ---ja mogu da se kladim kada bi taj iz brckog radio po projektu bruca i drzao cenu 450 evra a ja uvozio i prodavao ovde za 600 evra da bismo se odvalili od love.. al 100% sam siguran da mu dam prjekat da bi odmah uneo svoje izmene...
(jos jednom napominjem brcko je primer , mogao je biti i naveden i titel, zrenjanin, smederevo ....)

--- Kraj citata ---

Na stranu i rat i nemastina, da li ti mislis da bi taj iz Brckog mogao da uradi bilo sta ( mislim na brodogradnju) po projektu.

I ja napominjem da je majstor iz Brckog uzet za primer,a odnosi se na jako veliki procenat "majstora".

Kapetan:

--- Citat: BOKAC  10, 01, 2010, 19:19:04 posle podne ---Na stranu i rat i nemastina, da li ti mislis da bi taj iz Brckog mogao da uradi bilo sta ( mislim na brodogradnju) po projektu.

I ja napominjem da je majstor iz Brckog uzet za primer,a odnosi se na jako veliki procenat "majstora".

--- Kraj citata ---

pa to upravo i kazem , ono sto ne znaju ili im je tesko bilo bi "ma ne zna bruce veruj ti meni..."

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju