E, ovako treba... > Enterijer

Zidne obloge

<< < (7/31) > >>

budens72:
Jedina joj je prednost što nikad propasti neće, nadživeče i sam čamac...  :lol:

Kapetan:
prasina, dim , prljavstina.. sve se skine jednim pokretom vlazne krpe... a sa druge strane posto je bela brod ima brdo svetlosti kako danju od sunca tako nocu od lampi ... ako se lepo uradi (sto kod mene nije slicaj ) moze da izgleda dobro ..

busa2:
ovo je stota tema na forumu gde postoje strasne kontaradiktornosti u stavu o odredjenom resenju za plovilo. U neku ruku to je dobro jer se vide razlicita iskustva sa odredjenim materijalima .U drugom slucaju je lose zato sto mnoge neodlucne forumase i dalje stavlja u jos vecu nedoumicu :"kako da stavim nesto sto je neko ispljuvao".Mislim da svako treba da se upravlja prvo prema svojim finansiskim mogucnostima odnosno treba da uradi onako da zavrsi svoju svrhu i da uziva na plovilu bez nekih vecih ustezanja, zasto je i vecini nas na vodi.
Vidjao sam svakakve kombinacije na vodi ma nema veze vazno je da zavrsava posao (ako vec nije moglo i estetiku). druzenje i zezanje ili neko trazi samo mir to je svrha onoga sto smo mi na vodi.

busa2:
sta sam ovo uradio.  :suicide:Eto vam malo nase estetike. :preved:

busa2:
ja sam samo hteo da kazem da nije toliko vazna estetika ako zbog nje mora covek mnogo da trpi (finansiski)bitna je svrsishodnost i opustena atmosvera na plovilu .A ko moze da picani svaka cast sve postujem.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju