E, ovako treba... > Plovila

Savska ajkula

<< < (6/8) > >>

Kapetan:
zoke jel ima nesto od 10 11 metara ?

zoki novus:
zoke vidi dal ima neka yamaha teretna

zoke:
ima kapetane za tebe sutra slikam ipostavljam slike zove se GALEB paluba ovako otprilike da kazem agregat mercedes 300d MISLIM DA JE TURBO Z NOGA DUPLE KOMANDE IZ KABINE  i sa terase sank mini bar salon spavaca kupatilo tus kabina kuhinja sve ful plazma tv linija i kojekakve pizdarije a upravo to sto ti volis tabanas mislim da je 14m dugacak a sirokoko3m sutra ga slikam i postavljam slike a vidjece ga dule kad bude dolazio u brcko mislim da ga prodaje za 20000km to jest unutra je sve koza .covjek moj poznanik NESO debeli ga uzeo da se duva a on i voda nebo i zemlja dva puta ga provoza za godinu dana  eto zasad toliko

zoke:
zoki novus pojasni koliko konja duga ,kratka noga  2t 4t  ima toga koliko hoces mogu da se raspitam evo neki dan mi nudjen MERCURY  50 KS troklipas kratka noga tri elise rezerve plus komande dvotakt za 900km upisan ima papire

zoke:
e da kapetane ima dvije sobe mislim sank bar tri stolice za sankom tocilica piva ma sto k....ca tus kabina wc plavo bijela boja terasa svadu da pravis hahahaha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju