E, ovako treba... > Plovila

Zajednicka kupovina projekta

<< < (4/7) > >>

busa2:
i neverujem da je razlika u ceni izmedju brusa 342 i ak 275 samo 1000 do 2000 evra .mnogo vise opreme je potrebno za taj brus ako bi se radilo onako za slane potrebe i na dalje.

poljo:
Ja ako ga budem pravio to ce da bude u S&G tehnici. To je otprilike 1000 za 2m duzine. Oprema je veoma individualna stvar svakog od nas. Ja imam opreme koja mi nikad nece zatrebati na rijekama a koja bi bila potrebna na moru. Ma , jedno po jedno , niko ovde ne srlja pred rudu samo price radi. Nije obavezno da ikad imam ovakav brod , ali bi voljeo pa prema tome pokusavam da nadjem prihvatljivu varijantu. Cijene na sajtu kazu da bi 4 covjeka u igri bila sasvim ok varijanta .

zoki novus:
ja nesto ne razumem
 :stop:
to sto vi tu gledate kosta 100 000e
ako budete imali srece :good:

busa2:
ih da je samo sreca igrao bih neku lutriju.Puste nase zelje i kad budemo umirali zadnje reci ce nam biti da mi je jos samo po pola metra duzi i siri :sorry:

Kapetan:
ja sam zainteresovan... inace ovaka brod retko ko moze da uradi "odjednom"

ovo su po mom misljenju faze

1 Izgradnja (ofarban zastakljen)
2 ugradnja motora
3 struja i elektornika
4 enterijer

realno za ovo treba 2 godine ... ja imam srece da vec imam ladju tako da necu biti uskracen sa izlascima na vodu, ujedno sve sto bih radio na novoj ladji sam vec radio nastaroj tako da ce sve ici brze i jednostavnije a znam i gde cu da zovem majstore a gde cu moci sam...

@zoki novus.. ne kosta 100.000 ali oko 20-30 sigurno zavisi sta ces i kako ces da radis.. ako ti ovo pravi bora vasic klot je 30kevra ako pravi dragan klot je 11k evra, ako kupujes nove motore to kosta 25k evra ako mariniziras ili uzimas polovne oko 6000 evra... i tako....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju