Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Nisam dozivjeo ali bi voljeo
LSI:
--- Citat: olimp 24, 12, 2009, 21:10:24 posle podne ---
--- Citat: LSI 24, 12, 2009, 21:00:56 posle podne ---Ko dobro stoji sa matematikom?
Koliko je veća verovatnoća da nam neko kaže: "Some, jedan!" nego da nas poljubi ovakva plavojka?
Ja bih rekao: Mnooogo!
--- Kraj citata ---
Ne preteruj sa matematikom :diablo:
--- Kraj citata ---
Priznajem da nikad nisam bio naročito dobar iz matiša, ali ako neko ume to da izračuna... Ma, siguran sam da sam u pravu.
zoki novus:
verujte mi da plavusu nisam ni primetio
tek posle vasih komentara vratih se da pogledam malo detaljnije :)
poljo:
Joj jeste omatorili. Ovakvih zuja koliko hoces al ovakvih somova tesko i veoma rijetko. Sto se mene tice , zadrzite gospodju , ja bih radje da izvadim ovakav trofej.
LSI:
--- Citat: poljo 24, 12, 2009, 21:25:21 posle podne ---Joj jeste omatorili. Ovakvih zuja koliko hoces al ovakvih somova tesko i veoma rijetko. Sto se mene tice , zadrzite gospodju , ja bih radje da izvadim ovakav trofej.
--- Kraj citata ---
"I tata bi, sine!"
poljo:
Pod njim podrazumjevas soma, zar ne ? E pa sta bi sa njim radio osim sto bi isao nenormalno na zivce svim svojim drugovima, neznam. Ali znam sigurno sta nebi morao : kupovati cvijece , cipele , cokolade , voditi na veceru , lagati zeni da bi mogao otici negdje, trpjeti jos jedan skup problema i neuroza, i .....
Jbg,izgleda da sam ja ostario i shvatio gdje je ljepota . U miru i tisini i povremenoj radosti ulova lijepe ribe.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju