Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Jos jedno okupljanje pred novu godinu ...
zorter:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide:
LSI:
Zorane,
Ja nisam fotografisao ali evo i jedan komentar s moje strane.
Ona palačinka koja se vidi na jednoj od fotografija - bila je višak i ostala je nepojedena.
Obzirom da je bila blizu mesta na kojem sam sedeo, kad sam pitao za koga je ta porcija, neko za stolom mi je rekao: "za našeg Zortera!"
(Nemojte da neko sad kaže - ta, šta da kaže!? Nemoj da neko i pomisli da ovo liči na ono: "Pomenite našeg dragog ...!" što se često čuje na daćama.)
Drug iz Šapca nam je zaista nedostajao...
LSI:
Pozdravio bih sve koji su sinoć bili na druženju.
Sa fotografija se vidi da nas je bilo dosta, a i da je bilo lepo.
Sto je bio lepo dekorisan, dok nam nisu pokupili tanjire.
Meni je najlepša bila ona mesnata ikebana koja se vidi na fotografijama, ali i pivo mi je prijalo.
Društvo je bilo dobro i ovako "in vivo" baš kao i na samom forumu.
Sada mi je još draže što sam u junu odlučio da se registrujem baš na ovom forumu.
Moja jedina zamerka svima koji su sinoć bili odnosi se na pušenje.
Gospodo, zar vi niste videli ni jednu od brojnih akcija u kampanjama protiv duvanskog dima u kojima smo moja žena i ja učestvovali?
Načisto ste nas otrovali - sinoć samo nas dvoje nismo pušili (mislim - sopstvene cigarete!).
Obzirom da se u našoj kući nije pušilo od prvog dana braka, a da već dugo nisam proveo toliko vremena kao sinoć u društvu pušača, mislim da će mi biti potrebno nekoliko dana dok ponovo ne osetim čist vazduh u nosu...
Sledeće druženje može samo na otvorenom prostoru - nikako u restoranu!
Još jednom pozdrav svima koje sam sinoć upoznao lično i poziv ostalima sa foruma da nam se pridruže nekom drugom prilikom.
Hvala Dedi na organizaciji.
SALE NB:
LSI, niste bili jedini nepušači, Marina i ja takođe uživamo samo u "čarima" tuđeg duvanskog dima!
A naša okupljanja su namenjena i predodređena da se dešavaju napolju, u prirodi. Sticajem (zimskih) okolnosti, juče smo se morali okupiti u zatvorenom prostoru.
Biće bolje idući put.
Uzgred, nije se ponekad loše nagutati duvanskog dima, čisto da se podsetite šta "propuštate". :taunt:
LSI:
Sale, hvala na ispravci. Možda su nečije cigarete bile na stolu u vašoj blizini, pa sam pomislio da su vaše.
Ali, to ništa ne menja. Morate priznati da su nas otrovali.
Pitam se koliko kobasica smo mogli sinoć da nadimimo?
Kao što rekoh, i pored dima, bilo mi je drago da upoznam i ostale članove s foruma i sigurno ćemo se družiti i na dalje. Ali nikako u zatvorenom prostoru.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju