Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Sneg na krovu camca

(1/4) > >>

marke:
Proverite vase camce ja sam juce skinuo bar tonu snega sa krova a sneg je nastavio da pada.

Kada sneg napada na krov kabine camac postane dosta tezi a teziste mu se opasno podize i postaje nestabilan. Ako jos dune i vetar a povrsina izlozena vetru povecana za 40 cm visine snega na krovu.........

Bolje spreciti nego leciti.
 :good:

Kapetan:
kad smo kod toga ima li marine koja je ocistila gazista , bacila so i slicno... ja sam se juce jedva probio do mog camca do RIB-a nisam mogao jer je klizavo pola metra snega i ljulja se :(

inace se meni i camac odvezao iako je bio vezivan kao cele sezone , znaci proverite vezove jer odavno nije bilo toliko snega pa su sile koje camac "primenjuje"na vezove mnogo ozbiljnije...

sLLayer:
meni pukla cerada :sorry: :sorry: nisam sprecio sad moram da lecim :scare:

samardza:

--- Citat: Kapetan  16, 12, 2009, 15:25:08 posle podne ---kad smo kod toga ima li marine koja je ocistila gazista , bacila so i slicno... ja sam se juce jedva probio do mog camca do RIB-a nisam mogao jer je klizavo pola metra snega i ljulja se :( OCISCENO

inace se meni i camac odvezao iako je bio vezivan kao cele sezone , znaci proverite vezove jer odavno nije bilo toliko snega pa su sile koje camac "primenjuje"na vezove mnogo ozbiljnije...

--- Kraj citata ---

Kapetan:
da kazem da su nasu marinu ocistili .. al 90% vlasnika nije skinulo sneg sa svojih camaca... sramota...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju