Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Pada sneg
dzoni:
kolko vidim ovaj sa duletove fotke o ovaj sa berze su isti brodovi
13x3m
17000
STG:
--- Citat: Dule 04, 01, 2010, 01:46:50 pre podne ---Ovakvi kao na slici su skupi i mislim da ih nema u prodaji. A i duži su od 15metara tako da zaboravite. Ali ima jedna serija dužine 12 metara. Ima ih samo 6-7 komada ukupno. Svi su u privatnom posedu i uglavnom imaju volvo motore i potrošnju manju od 10 l na sat. Dva imaju i fapove motore od 130 HP. Oni su tek lepi.
--- Kraj citata ---
U prodaji su bila dva komada iz Bg-a,duzinom su ispod 15m sigurno!Ostao je jedan kod prvog vlasnika vec gomilu godina,i malo mu fali do savrsenstva :)Sto se tice motora ima ih u raznim varijantama...I naravno,ako su u vuci koliko god maziva i goriva potrosili na kraju se to isplati,bar bi tako trebalo da bude...
odissej:
I ja sam jedan od ljubitelja plovila tipa remorkera.Jedan od najboljih proizvodjaca ovog tipa plovila,ali za "nauticku" primenu je americki Nordic Tugs.Prave plovila od 8m pa navise.Mogu se videti na
http://uk.yachtworld.com/core/listing/newBoatDetailsGallery.jsp?entityid=846700&pic=0&galleryBack=%2Fboats%2F2009%2FNordic-Tugs-26-846700%2Fcountry.canada%2Cunitedstates
Jedina mana po mom misljenju im je sto na duzinama do 10 m nemaju dovoljno "otvorenog" prostora za letnja uzivanja.Vise su za voznju severnim rekama,a pre svega morima.Ali,nesto se mora zrtvovati za takvu lepotu! :)
rade:
novi sneg a ja zavejan
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju