Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Pada sneg

<< < (9/13) > >>

Kapetan:

--- Citat: olimp  28, 12, 2009, 11:33:30 pre podne ---Nikada nije kasno da se traži ostvarenje nekakvih prava. Treba uvijek nastojati u tome, a ne odustati govoreće "sada je kasno". Igra traje do zadnjega zvižduka suca, a ne dok se ne ostvari povoljan rezultat.  :diablo:

--- Kraj citata ---

mi smo vec na podu , svest nije cista a sudija je vec odbrojao broj 9

Kapetan:

--- Citat: olimp  28, 12, 2009, 20:31:04 posle podne ---Da je svijest bila čista ne bi bili na podu. a sudija bi bio naš čovjek   :diablo: :new_russian:

--- Kraj citata ---

kasno ....

zorter:
Mozda i nije kasno da se nesto ispravi. U stvari, mi se nismo ni pitali !!! :superstition:

deda:
Krivi smo mi!!!Rece Balasevic i u pravu je!Cutali smo ljudi,da smo zaurlali ,pobacali puske ili ih uperili u te pilece mozgove,mozda bi sve bilo drugacije!!!
Nikada necu zaboraviti prilog AP koji je isao na svim televizijama o spaljenom selu i  pobijenim ljudima,samo su se krvnici i zrtve menjali po potrebi!Na HRT-u cetnici pobili,na RTS-u ustase pobile na bosanskoj zajedno ustase i cetnici pobili muslimane!!Strasno,a mi ko mladi majmuni naseli i povatali se za guse!!

BOKAC:

--- Citat: deda  28, 12, 2009, 22:26:01 posle podne ---Krivi smo mi!!!Rece Balasevic i u pravu je!Cutali smo ljudi,da smo zaurlali ,pobacali puske ili ih uperili u te pilece mozgove,mozda bi sve bilo drugacije!!!
Nikada necu zaboraviti prilog AP koji je isao na svim televizijama o spaljenom selu i  pobijenim ljudima,samo su se krvnici i zrtve menjali po potrebi!Na HRT-u cetnici pobili,na RTS-u ustase pobile na bosanskoj zajedno ustase i cetnici pobili muslimane!!Strasno,a mi ko mladi majmuni naseli i povatali se za guse!!

--- Kraj citata ---
:good: :good: :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju