Nautika opšta... > Turističke reportaže

Germany - Rhine i Mosel

<< < (3/3)

skipper:
A još su svo ovo smeće stavili u muzej da ljudi vide kako je dno reke sa smećem.

rade:
Dobro je da znamo da su i oni ko i mi.Voda nosi sve.Znaci problem je u drzavi ili gradovima sto neciste svoje reke.

skipper:

--- Citat: rade  19, 12, 2009, 14:44:42 posle podne ---Dobro je da znamo da su i oni ko i mi.Voda nosi sve.Znaci problem je u drzavi ili gradovima sto neciste svoje reke.

--- Kraj citata ---

Daleko od toga da su oni isti kao i mi. Kod njih se poštuju zakoni, a oni koji ne poštuju zakon, poštuju svoj novčanik. Tako da dodje na isto. Ili poštuješ ili plaćaš, pa šta ko više voli.

SALE NB:
Gospodo, budite uvereni, 90% svih flaša i drugog otpada u Dunavu, svoj put počinje ispod Bezdana!
Onih 10% neka ide na dušu Mađarima, a Austrijanci i Nemci to jednostavno ne rade, možda ono što istočna stoka baci sa brodova, kad otplove gore, ali to je priznaćete, zanemariva količina.

--- Citat: Misha D  14, 12, 2009, 10:52:45 pre podne ---Pa njihovi frizideri su doplivali da nas u vidu Belih ladja: oni otpadne vode moraju da ispustaju kod njih u specijalne prostore i da plate za to. Zato jedva cekaju da uplove u nase vode pa da to sve ispuste-poklone nama besplatno.

--- Kraj citata ---

Našim vodama prolazi toliko malo njihovih brodova da te fekalije koji oni navodno ispuste možemo slobodno zanemariti! Uostalom, to je biološki otpad, potpuno razgradiv i služi izvrsno kao hrana za ribe! To sve ribice smažu najkasnije do Vukovara! :taunt:

Darkobp:
Eto obrazlozenja zasto u Apatinu ima toliko ribe :taunt: :taunt: :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju