Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Granična policija i Bundespolizei
LSI:
Svaka čast i Skiperu i Ibogiju, ma ja se nešto vajkam (Eh, Srbine, kakav li si?) - ako naša policija dobije ova dva čamca, onda će oni stići u Beograd.
A onda će policija moći lakše da stigne na više mesta.
A, Boga mi, i snaga im nije zanemarljiva - ko će od nas moći da im utekne, kad budu hteli da provere našu registraciju?
Ljudi, obrasmo mi bostan i na vodi!
Kapetan:
dok su nama SKIPER i IBOGI u policiju nema zime :police:
i sledece godine kada prodjemo da izadjete da vidimo vrance :) ako treba da napravim medjunarodni incident da bih se provozao sa jednim od njih samo recite :lol:
skipper:
--- Citat: LSI 17, 12, 2009, 11:48:25 pre podne ---Svaka čast i Skiperu i Ibogiju, ma ja se nešto vajkam (Eh, Srbine, kakav li si?) - ako naša policija dobije ova dva čamca, onda će oni stići u Beograd.
A onda će policija moći lakše da stigne na više mesta.
A, Boga mi, i snaga im nije zanemarljiva - ko će od nas moći da im utekne, kad budu hteli da provere našu registraciju?
Ljudi, obrasmo mi bostan i na vodi!
--- Kraj citata ---
Iskreno se nadamo da ovi čamci NEĆE doći u Beograd, već će biti na braniku otadžbine i služiti pored Vranaca u jednoj od elitnih jedinica MUP-a R.Srbije - Rečnoj jedinici Granične policije.
--- Citat: Kapetan 19, 12, 2009, 00:43:00 pre podne ---dok su nama SKIPER i IBOGI u policiju nema zime :police:
i sledece godine kada prodjemo da izadjete da vidimo vrance :) ako treba da napravim medjunarodni incident da bih se provozao sa jednim od njih samo recite :lol:
--- Kraj citata ---
A što se tiče vožnje novim čamcima ( kojima još ime da damo ), biće prilike, a nadam se bez incidenata.
Kapetan:
--- Citat: skipper 19, 12, 2009, 14:30:33 posle podne ---A što se tiče vožnje novim čamcima ( kojima još ime da damo ), biće prilike, a nadam se bez incidenata.
--- Kraj citata ---
samo po pravilima sluzbe :)
cestitke za kurs ! :)
skipper:
--- Citat: Kapetan 19, 12, 2009, 15:58:15 posle podne ---
--- Citat: skipper 19, 12, 2009, 14:30:33 posle podne ---A što se tiče vožnje novim čamcima ( kojima još ime da damo ), biće prilike, a nadam se bez incidenata.
--- Kraj citata ---
samo po pravilima sluzbe :)
cestitke za kurs ! :)
--- Kraj citata ---
Pa naravno, mi smo U SLUŽBI GRAĐANA, sve po zakonu i pravilu službe.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju