Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Granična policija i Bundespolizei

<< < (2/4) > >>

LSI:
Svaka čast i Skiperu i Ibogiju, ma ja se nešto vajkam (Eh, Srbine, kakav li si?) - ako naša policija dobije ova dva čamca, onda će oni stići u Beograd.

A onda će policija moći lakše da stigne na više mesta.

A, Boga mi, i snaga im nije zanemarljiva - ko će od nas moći da im utekne, kad budu hteli da provere našu registraciju?

Ljudi, obrasmo mi bostan i na vodi!

Kapetan:
dok su nama SKIPER i IBOGI u policiju nema zime  :police: 
i sledece godine kada prodjemo da izadjete da vidimo vrance :) ako treba da napravim medjunarodni incident da bih se provozao sa jednim od njih samo recite  :lol:

skipper:

--- Citat: LSI  17, 12, 2009, 11:48:25 pre podne ---Svaka čast i Skiperu i Ibogiju, ma ja se nešto vajkam (Eh, Srbine, kakav li si?) - ako naša policija dobije ova dva čamca, onda će oni stići u Beograd.

A onda će policija moći lakše da stigne na više mesta.

A, Boga mi, i snaga im nije zanemarljiva - ko će od nas moći da im utekne, kad budu hteli da provere našu registraciju?

Ljudi, obrasmo mi bostan i na vodi!

--- Kraj citata ---

Iskreno se nadamo da ovi čamci NEĆE doći u Beograd, već će biti na braniku otadžbine i služiti pored Vranaca u jednoj od elitnih jedinica MUP-a R.Srbije - Rečnoj jedinici Granične policije.

--- Citat: Kapetan  19, 12, 2009, 00:43:00 pre podne ---dok su nama SKIPER i IBOGI u policiju nema zime  :police: 
i sledece godine kada prodjemo da izadjete da vidimo vrance :) ako treba da napravim medjunarodni incident da bih se provozao sa jednim od njih samo recite  :lol:

--- Kraj citata ---

A što se tiče vožnje novim čamcima ( kojima još ime da damo ), biće prilike, a nadam se bez incidenata.

Kapetan:

--- Citat: skipper  19, 12, 2009, 14:30:33 posle podne ---A što se tiče vožnje novim čamcima ( kojima još ime da damo ), biće prilike, a nadam se bez incidenata.

--- Kraj citata ---

samo po pravilima sluzbe  :)

cestitke za kurs ! :)

skipper:

--- Citat: Kapetan  19, 12, 2009, 15:58:15 posle podne ---
--- Citat: skipper  19, 12, 2009, 14:30:33 posle podne ---A što se tiče vožnje novim čamcima ( kojima još ime da damo ), biće prilike, a nadam se bez incidenata.

--- Kraj citata ---

samo po pravilima sluzbe  :)

cestitke za kurs ! :)

--- Kraj citata ---

Pa naravno, mi smo U SLUŽBI GRAĐANA, sve po zakonu i pravilu službe.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju