E, ovako treba... > Sigurnost
POJASEVI ZA SPASAVANJE
Kapetan:
--- Citat: zoki novus 31, 01, 2010, 11:52:48 pre podne ---lepe slike ali nevidi se bas najbolje cena
--- Kraj citata ---
by BeoMarine
cena narandzastog je 1262din
zuti od 0 do 20 je 3029 din
od 0 do 10 je 2950 din (trenutno nemamo ali moze da se poruci)
na ove cene imate forumski popust
Dule HU:
Kap nije isti kao kod Buse, mislim na ovaj žuti, bolji su ovi u Zemunu, ove Lalizas sam gledao prošle godine u ZG i nisu nešto, bar za decu, loše je rešena traka izmedju nogu.
A imamo popust i kod Buse, mislim da onaj što sam ti sinoć pričao izađe oko 3200 - popust, 100N je, i za kilažu od 0-20 kg
mossi:
Evo ja imam ovakva 4, dva manja dva veća.
Nisam ih nikada niti obukao niti ih je iko obukao, osim kod kuće naravno!
Oni se izuzetno lako naručuju iz Cabelasa http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/links/link.jsp?type=product&cmCat=Related_IPL_943051&id=0075119943068a i u Srbiji su otprilike za 15-tak dana. (osim poslednje narudžbine kojoj je trebalo 35 )
Cena je oko 50 dolara, a sa plaćenom poštarinom i carinom (koju plaćate u svom stanu vašem omiljenom poštaru) ukupno izadje oko 50e, što je razumna cena pošto su pojasevi extra. Ima sad i novi model koji ima malo više džepova pa može da menja varaličarski prsluk! E hebiga.
Da, ako naručujete iz Cabelasa, treba vam INTERNET kartica, a prilikom opcije birajte INTERNATIONAL SURFACE, ide isto brzo a MLOGO je jeftinije (25%, a ne 40% od UKUPNE vrednosti robe!!!!)
Tamo imate i puno druge brodske opreme, ali ona uglavnom NIJE jeftinija nego kod nas. :nono: :diablo:
Sonari i ostala čuda tehnike uglavnom se ne izvoze za EVROPU!
dimivaka:
WWW.SVETIONIK.ORG
slobodnium:
gde u Zemunu imaju da se kupe pojasi/prsluci za malo dete od 2 godine ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju