E, ovako treba... > Sigurnost
POJASEVI ZA SPASAVANJE
skipper:
--- Citat: espresso 28, 01, 2009, 15:22:50 posle podne ---Pretpostavljam da svi znaju sta kazu propisi na ovu temu, ali sta ko realno ima i koristi na svom plovilu. Ja na primer, imam pojaseve za decu (2 kom.) i za odrasle (2 kom.) Nabavio sam ih u radnjama na Adi (da ne reklamiaram vise). Zena i ja ih bas retko nosimo, ali cerke (12 i 6 god) teram da ih imaju na sebi od trenutka kada se ukrcaju na camac pa do odlaska kuci. E tu nastaje problem koji cesto pokvari uzivanje. Pojasevi ih zuljaju, vruce im je i jos nekoliko argumenata smisle samo da ih ne nose. Ova mladja nece da udje u reku bez pojasa (i to mi je drago), ali na camcu joj smeta. Starija se buni ko grk u apsu.
--- Kraj citata ---
Teško tebi ako te ja sretnem na vodi, oma će te kaznim.
Outboard Master:
ja sam kupio za decu 2 helly hansen najmanji broj , moze za decu od 1 godinu pa do 12 kg tezine.
a za zenu i sebe imamo 2 compassove automatske , jedna kosta 59 evra . ali svake 2 godine se moraju prekontrolisati i zamenuti nesto na njima to kosta 15 evra po komadu.
Kapetan:
--- Citat: Dule 29, 01, 2009, 00:07:19 pre podne ---Inače, u galiji ima više vrsta ali ja ni jedan nisam platio manje od 3000 dinara. Za bebe nisam video, osim ovakvih sa simpsonovima koje nosi ćerkica.
Stvarno ih je bilo i manjih.
--- Kraj citata ---
ja za sina simpsonove platio 3600 :) dobio si popust vidim ja .. ali nije bilo manjih tada:( ... po mom planu beba ce prvi put na vodu kad bude imala 3-4 meseca termin nam je mart, znaci treba mi bas mali ...
Admiral:
Ako hocete mozemo da napravimo spisak svih zainteresovanih pa da napravimo jedan mali uvoz, delimo troskove, niko ne zaradjuje. Usput i da ubacimo spisak sta nam je bas neophodno, pa sve na gomilu. Zimi se pripremamo, leti imamo.
Kapetan:
mogli bi , ali odakle madjarska austrija ???
ja sam cesto u sezegidnu i budimpesti...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju